Cadde 'Sizi öyle uçuramadım, böyle uçuruyorum!'

'Sizi öyle uçuramadım, böyle uçuruyorum!'

05.12.2023 - 11:43 | Son Güncellenme:

Zara olarak bilinen Neşe Zara Yılmaz, Yeşilköy'de bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Henüz yedi yaşında 'Neşecik' adıyla ilk albümünü yayınlayan, dokuz yaşında ise ilk kez sahneye çıkan sanatçı, bir dönem pilot olmayı çok istediğini açıkladı.

Sizi öyle uçuramadım, böyle uçuruyorum

Sahne öncesinde soruları yanıtlayan Zara, son günlerde hakkında çıkan 'fazla kilo' haberleriyle ilgili şöyle konuştu:
"Gerçekten bu çok konuşuldu ve bana da soruldu. Bir film mi? Bir düet mi? Bir televizyon projesi mi? Böyle bir dörtlü nasıl bir araya gelir desen ancak böyle bir şey gelir. Hayır efendim, Türkiye'nin kilolu dört sanatçısı diye verildi haberler. Ben de bu grupta yer almaktan özellikle gurur duydum. İsimlere bakar mısınız? Ata Demirer, Sibel Can, Eser Yenenler. Bu Şampiyonlar Ligi'ne girmek kolay değil, herkesi bekliyoruz buraya."

Haberin Devamı

"BAĞLIYORLAR EMNİYET KEMERLERİNİ, TAKILIYORLAR PEŞİME"

Hezarfen Havaalanı'nda tek motorlu uçak kullandığını ve özel dersler aldığını dile getiren 47 yaşındaki Türk Halk Müziği sanatçısı, pilot olma arzusunun annesinin isteğiyle rafa kalktığını söyledi.

Pilot olmayı çok istedim ama annemin yüksek öngörüsü ile konservatuara yazıldım. Şimdi hep şöyle diyorum; sizi öyle uçuramadım, böyle uçuruyorum. Müzikseverler kapatıyorlar gözlerini, bağlıyorlar emniyet kemerlerini, takılıyorlar peşime.

Türkiye Uzay Ajansı'nın bir dönem astronot arayışı içinde olduğu hatırlatılınca Zara; "Benim işte, o benim. Bence bana direkt müracaat etsinler" sözleriyle herkesi güldürdü.

Sizi öyle uçuramadım, böyle uçuruyorum

"YAPAY ZEKA BENİ KORKUTUYOR"

Teknoloji ile arasının nasıl olduğu sorulan Zara, "Çok iyi diyebilirim. Hemen hemen tüm yenilikleri takip ediyorum. Özellikle sanal gerçeklik ve yapay zeka konuları beni çok korkutuyor. Sonuçta öğrenmeyi de öğrenen bir yapısı var diye biliyorum. Bir tek duygularımızı taklit edemezler muhtemelen ancak o konu da şüpheli. Ben öğrenmeye aç, öğrenmeyi çok seven bir insanım. Evde bir tıp terimleri sözlüğüm var ve ilaç prospektüslerini okuyorum, hatta neredeyse hepsini ezbere bilirim. Her şeyi ezberlemeye karşı bir manyaklığım var" yanıtını verdi.

Sizi öyle uçuramadım, böyle uçuruyorum

Haberin Devamı

"HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ"

Röportajın sonunda Engelliler Haftası'na dikkat çeken şarkıkcı, "Bu ülkeye sayısız başarı kazandıran onlarca özel birey var. Hepsine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizlere öyle büyük mutluluklar yaşattılar ki. Asıl engel zihinlerimizde. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bunu asla unutmadan yaşamalıyız" ifadelerini kullandı.

Sizi öyle uçuramadım, böyle uçuruyorum