Cadde 'Son alışverişlerimi yapıyorum! Londra'ya temelli döneceğim'

'Son alışverişlerimi yapıyorum! Londra'ya temelli döneceğim'

02.01.2024 - 12:01 | Son Güncellenme:

Ev sahibi ile kira zammına rağmen 50 bin TL talebi nedeniyle sıkıntılı süreç yaşadığını açıklayan Yusuf Güney, İngiltere'ye kesin dönüş kararını uygulamaya koymak için harekete geçti. Son olarak haziran 2022'de 'Boş Kafalar' adlı single çıkaran şarkıcı, müzik kariyerine dair Londra'da yapacağı çalışmaları anlattı.

Son alışverişlerimi yapıyorum Londraya temelli döneceğim

5 Haziran 1984 tarihinde Trabzon'da dünyaya gelen Yusuf Güney, 14 yaşına kadar burada yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte İngiltere'ye taşınmıştı. 2006 yılında Rafet El Roman'ın Londra'da verdiği konserde sanatçıyla tanışan Güney, müzik dünyasına adım atıp, yeniden Türkiye'ye gelmişti.

Haberin Devamı

Astral seyahatle uzaya gittiğini açıklayarak çok konuşulan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz ekim ayında ise ev sahibiyle yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle İngiltere'ye dönme kararı aldığını duyurmuştu.

Son alışverişlerimi yapıyorum Londraya temelli döneceğim

"KİRA 1.5 YILDA 6 BİN TL'DEN 20 BİN TL'YE ÇIKTI"

'2. Sayfa'ya konuk olan Yusuf Güney, radikal kararının sebebini canlı yayında anlatmıştı.Oturduğum evdeki kiracı 6 bin TL kira ödüyormuş. Ben 14 bin TL'ye tuttum. Şu anda da 20 bin TL'ye yakın bir kira yaptım. Yani 1.5 yıl içerisinde 6 bin TL'lik evi 20 bin TL yaptım. Ev sahibi 'Çık, benim evimin değeri 50 bin TL' diyor. Karar aldım, İngiltere'ye dönüyorum. Büyüdüğüm yere kesin dönüş yapıyorum.

Son alışverişlerimi yapıyorum Londraya temelli döneceğim

"ARTIK BURALARDAN SIKILDIM"

Gündem olan sözleri sonrası bir AVM'de görüntülenen ünlü isim, "İngiltere’ye kesin dönüş yapıyorum, İstanbul'u terk edeceğim. Artık buralardan sıkıldım. Yakın zamanda temelli İngiltere'ye taşınıyorum" açıklamasını yapmıştı.

Son alışverişlerimi yapıyorum Londraya temelli döneceğim

Haberin Devamı

"DOĞDUĞUM EVE DÖNÜYORUM"

Yusuf Güney, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Bir süre yeni yıl için alışveriş yapıp sezonluk ürünleri inceleyen şarkıcı, "Doğduğum eve dönüyorum. Önümüzdeki hafta Londra'ya taşınacağım, orada dijital platformlara içerik üreteceğiz. Single çıkaracağım, söz ve beste hazır bekliyor. Artık buralardan sıkıldım. Son alışverişlerimi yapıyorum, temelli döneceğim artık" ifadelerini kullandı.

Son alışverişlerimi yapıyorum Londraya temelli döneceğim

Yılbaşı tarzıyla dikkat çeken 39 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarına "iyi yıllar" diledikten sonra vale noktasına bıraktığı aracını teslim alıp AVM’den ayrıldı.