Cadde Son dakika... Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar'ın olaylı gecesinde yeni detaylar!

Son dakika... Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar'ın olaylı gecesinde yeni detaylar!

30.06.2021 - 11:41 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ayşegül Çınar'ın eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu Beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis memuru toplam 12 kişiyi bıçak ve darp sonucu yaraladı. Gözaltına alınan Furkan Çalıkoğlu ve Ayşegül Çınar, parmak izi tespiti için Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüler. Furkan Çalıkoğlu ve Ayşegül Çınar'ın parmak izi tespitinin ardından ifadeleri alınacak. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Edinilen bilgiye göre, Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu oturdukları restoranda tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerine de direnen Çalıkoğlu'nun 5'i sivil 7 polis olmak üzere toplam 12 kişiyi bıçakla yaraladığı öğrenildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülen yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen Özel Harekat polisleri tarafından gözaltına alınan Çalıkoğlu ve Ayşegül Çınar, Karaköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

Haberin Devamı

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu gürültü üzerine çalışanlar tarafından uyarıldılar. Tartışma devam edince çalışanlardan biri iddiaya göre Furkan Çalıkoğlu'nun kafasında şişe kırıp otelden kaçtı. Çalışanlar ve Furkan Çalıkoğlu arasındaki kavga devam etti. Çalıkoğlu ve Çınar, daha sonra gözaltına alındı.

Son dakika... Ünlü oyuncu Ayşegül Çınarın olaylı gecesinde yeni detaylar

ÇAKIR, SALDIRIYA UĞRADIKLARINI SÖYLEDİ

Karakola girişi sırasında basın mensuplarının soruları üzerine konuşan Çınar, “Benim işim söz konusu, mekanda biz saldırıya uğradık. Beyefendi kaçtı. Bizi şu an alıkoyuyorlar" dedi.

ÇINAR, ARABASINDA UYUŞTURUCU MADDE BULUNMASINDA ÇALIKOĞLU'NU SUÇLAMIŞTI

Ayşegül Çınar ile eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu arasında daha önce yaşanan olayda ise, otomobilinde uyuşturucu madde bulunması üzerine gözaltına alınan Ayşegül Çınar, aracına uyuşturucu madde koyanın eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu olduğunu iddia etmişti. İkili arasında daha önce yaşanan olayda ise, Çalıkoğlu'nun Çınar'ın evini bastığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Son dakika... Ünlü oyuncu Ayşegül Çınarın olaylı gecesinde yeni detaylar

Yazarlar