Cadde Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulundu

Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulundu

30.09.2018 - 12:06 | Son Güncellenme:

Usta oyuncu Kemal İnci (85), İzmir'deki evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Bir acı haber de oyuncu Mehmet Uslu'dan geldi. Mehmet Uslu(57), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulundu

85 yaşındaki oyuncu Kemal İnci, İzmir'deki evinde ölü bulundu. Daha önce kanser tedavisi gören İnci'nin kalp krizinden vefat ettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kemal İnci, Türkan Şoray ve Şener Şen’in başrolünü oynadığı 'İkinci Bahar' dizisinde de canlandırdığı 'Besim' karakteriyle de hafızalarda yer etmişti.

Ünlü oyuncunun yeğeni Ayça İnci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma; "Değerli amcamız, dedem Bilal İnci’nin abisi oyuncu-yönetmen, bestekar-güftekar, Kemal İnci (15.05.1933) İzmir Karşıyaka’da, babamız Murat İnci ’nin gözetiminde ve bakımında kanser hastalığını atlatmışken, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat etmiştir. Mekanı cennet olsun.. Cenazesi yarın ikindi namazını takiben İzmir Karşıyaka Şemikler Camii’nden kalkacaktır" notunu düştü.

BİR ACI HABER DE MEHMET USLU'DAN

Uzun süredir akciğer kanseriyle mücadele eden oyuncu Mehmet Uslu (57), dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 'Fatmagül’ün Suçu Ne?' dizisinin 'Rıfat'ı olarak da bilinen Mehmet Uslu, en son Star TV ekranlarında yayınlanan 'Söz' dizisinde 'Albay' karakteriyle ekranda yer almıştı.

Haberin Devamı

Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulundu

57 yaşındaki dizi ve sinema oyuncusu Mehmet Uslu, 2 gün önce rahatsızlanarak İstanbul Maltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Akciğer kanseri ile savaşan oyuncu, dün gece saat 23:00'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mehmet Uslu'nun cenazesi bugün memleketi Akşehir'e gidecek ve yarın, Akşehir'de son yolculuğuna uğurlanacak.