Cadde 'Son ihtiyacaımız negatiflik'

'Son ihtiyacaımız negatiflik'

11.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Instagram’dan bir süreliğine uzak duran Hailey Bieber, “Bu dünyada yeterince nefret ve acı var; negatiflik ihtiyacımız olan en son şey” dedi

Son ihtiyacaımız negatiflik

Hailey Bieber, bir süreliğine Instagram hesabını kullanmamasının kendisine olan faydalarını, yine uygulama üzerinden anlattı. Bunun hayatında yaşadığı en iyi şeylerden biri olduğunu belirten model, “Ne zaman bir ara versem, daha iyi ve mutlu bir insan oluyorum. Döndüğümdeyse, endişelerim artıyor ve mutsuzlaşıyorum” diye yazdı.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabı açık olduğunda bedensel ve zihinsel sağlığına odaklanmanın zorlaştığını anlatan Bieber, “Çünkü birileri sizin işinizi, ilişkinizi ya da hayatınızdaki herhangi pozitif bir şeyi yıpratıyor. Bir an durup düşünmeli ve birbirimizi sürekli eleştirip yargılamak yerine, karşılıklı daha fazla sevgi ve cesaretlendirmemiz gerektiğinin farkına varmalıyız” ifadelerini kullandı. Model, son olarak takipçilerine şunları yazdı: “Bu dünyada yeterince nefret ve acı var; negatiflik, kin ve ayrıştırma ihtiyacımız olan en son şey...”