Cadde Son Yaz Akgün, Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında? Alperen Duymaz'ın eşi kimdir?

Son Yaz Akgün, Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında? Alperen Duymaz'ın eşi kimdir?

02.04.2021 - 18:51 | Son Güncellenme:

Son Yaz dizisinde Akgün karakterine daha önce çeşitli yapımlarda rol alan Alperen Duymaz hayat veriyor. Akgün karakterini canlandıran Alperen Duymaz ve eşinin yaşamı ise izleyiciler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Peki Son Yaz Akgün, Alperen Duymaz kimdir? Alperen Duymaz'ın eşi kimdir?

Son Yaz Akgün, Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında Alperen Duymazın eşi kimdir

Son Yaz dizisi cuma akşamları yayınlanıyor. Bu akşam yeni bölümü ekranlara gelecek olan dizide Akgün karakterini Alperen Duymaz canlandırıyor. Akgün, dizinin öne çıkan karakterleri arasında yer alıyor. Peki Son Yaz dizisinde Akgün'ü canlandıran Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında? Alperen Duymaz'ın eşi kimdir?

Haberin Devamı

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

 Son Yaz dizisinde Akgün karakterine hayat veren Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 tarihinde dünyaya geldi.
Ankara'da doğan Alperen Duymaz, Lise yıllarında müzik ve modellikle ilgilendi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile oyunculuğa adım attı. Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizileriyle kariyerine devam etti. Özellikle Bodrum Masalı dizisiyle tanınmaya başladı. 2018 yapımı Direniş Karatay adlı filmde Kutay karakterini canlandırdı. Yıl içinde Çukur adlı dizide "Emrah Amir" karakterini canlandırdı[9] Ardından 2018 yılının sonunda ve 2019 yılında Çarpışma dizisinde "Kerem Korkmaz" karakterini canlandırdı. 2021 yılında FOX'da yayınlanmaya başlayan Son Yaz dizisinde "Akgün Gökalp Taşkın" adlı karakteri canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

ALPEREN DUYMAZ'IN EŞİ KİMDİR?

Alperen Duymaz, Kübra Kelkit ile evlendi.