TV Rehberi Son Yaz oyuncuları kimler? Son Yaz konusu nedir, dizi nerede çekiliyor?

Son Yaz oyuncuları kimler? Son Yaz konusu nedir, dizi nerede çekiliyor?

09.04.2021 - 20:06 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin beğeniyle izlenilen dizisi Son Yaz ile ilgili meraklı arayış başladı. Son Yaz oyuncuları kimler? Son Yaz konusu nedir? soruları yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Kimi izleyici ise Son Yaz dizisi nerede çekiliyor arayışını yapıyor. güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusuyla büyük ilgi gören Son Yaz dizisi hakkında merak edilenler haberimizde...

Son Yaz oyuncuları kimler Son Yaz konusu nedir, dizi nerede çekiliyor

Son Yaz, O3 Medya imzalı, yönetmeliğini Burak Arlıel’in yaptığı, Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç'in birlikte senaryosunu kaleme aldığı dram türündeki SON YAtelevizyon dizisi.

Haberin Devamı

SON YAZ OYUNCULARI

Oyuncu kadrosu ve karakterler
Alperen Duymaz - Akgün Gökalp Taşkın
Ali Atay - Selim Kara
Funda Eryiğit - Canan Kara
Hafsanur Sancaktutan - Yağmur Kara
Emre Karayel - Fatih Doğanay
Sinan Tuzcu - Metin Yaman
Şebnem Dönmez - Serap Gök
Arif Pişkin - Selçuk Taşkın
Halil Babür - Soner Sancaktar
Sezer Koç - Emel Yaman
Yasemin Yazıcı - Naz Yaman
Erdem Şanlı - Kaan Gök
Sarp İkiler - Arda Ateş
Ata Nedim Arman - Altay Kara
Yunus Narin - Eray Duraner
Cengiz Okuyucu - Ahmet Tunalı

SON YAZ NEREE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekimleri genel olarak İzmir'in Çeşme, Karaburun ve Urla ilçelerinde gerçekleştirilmektedir. Ayrı olarak İstanbul'da da çekimler gerçekleşmektedir.

SON YAZ KONUSU

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı (Alperen Duymaz) Selim Kara’nın bizzat koruması…

Haberin Devamı

Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur.
Hayat beklemediği bir yerden daha sınar Selim’i; İzmir’de çocukları ile yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir.
Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün’ü ailesinin yanına İzmir Çeşme’de bulunan Adalet Sitesi’ne götürmek zorunda kalır.

Selim’in beklenmeyen misafiri Akgün’ün gelişi site sakinlerinin tüm dengelerini altüst edecek; Ege’de başlayan bu rüzgâr, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir fırtınaya dönüşecektir.