Cadde ‘SONGÜL’DEN SONRA iŞiN ZOR’

‘SONGÜL’DEN SONRA iŞiN ZOR’

29.11.2011 - 21:15 | Son Güncellenme:

Bahman Ghobadi’nin ‘Gergedan’ın Son Şiiri’ filminin eksik sahnelerini çekmek üzere yeniden İstanbul’a gelen Monica Bellucci’yi, Yılmaz Erdoğan’la eşi Belçim Bilgin yalnız bırakmadı. Çiftin gazetecilerle sohbetinde ‘Keşanlı Ali Destanı’ gündeme gelince bakın nasıl bir diyalog gelişti

‘SONGÜL’DEN SONRA iŞiN ZOR’

* Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çifti, Bellucci’yi kaldığı otelde ziyaret edip oyuncuyla yemek yedi.
* Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, İtalyan yıldız için “Türkiye’yi çok özlemiş. Biz de geldiği için çok mutluyuz. Monica ailemizden biri gibi oldu” dedi.
* Sonra söz Belçim Bilgin’in rol aldığı, bu cumartesi ilk bölümü Kanal D’de yayınlanacak ‘Keşanlı Ali Destanı’ dizisine geldi.
* Çağan Irmak’la çalışmanın süper olduğunu belirten Belçim Bilgin, “Çok zevkli bir rolü oynuyorum. Nasıl bir şey çıkacağını ben de merak ediyorum” dedi.
* Gazetecilerin Sadri Alışık Tiyatrosu’nun eseri sahneye koyduğunu hatırlatması üzerineyse ilginç bir konuşma geçti çift ve basın mensupları arasında. Oyunu çok başarılı bulduğunu söyleyen Erdoğan, “Sadece Songül’ü (Öden) seyretmek için bile gidilir” dedi. Belçim Erdoğan da, eşinin ‘Songül çok iyi oynamış. İşin daha zor’ diyerek uyarıda bulunduğunu anlattı. Bilgin, “Ben de aynı rolde oynadığım Songül’ü çok başarılı buldum” sözüyle arkadaşının hakkını teslim etti.

Haberin Devamı

‘SONGÜL’DEN SONRA iŞiN ZOR’


3 GÜNDE 5 BiN KiŞi

Tim Maslak Show Center’de üst üste üç gün seyirciyle buluşan ‘Keşanlı Ali Destanı’ müzikalini, toplam 5 bin tiyatrosever izledi. Ahmet Mümtaz Taylan’ın yönettiği oyunda Songül Öden dışında Yavuz Bingöl, Kerem Alışık, Mustafa Üstündağ ve Tuba Ünsal gibi isimler rol alıyor.