Cadde Şoray Uzun'dan mutluluk pozu: Neredeyse çeyrek asır!

Şoray Uzun'dan mutluluk pozu: Neredeyse çeyrek asır!

01.08.2022 - 13:29 | Son Güncellenme:

55 yaşındaki başarılı oyuncu ve sunucu Şoray Uzun, 1998 yılında hayatını birleştirdiği eşi ve iki çocuğunun annesi Elçin Uzun ile evliliklerinin 24. yılını sosyal medya hesabından kutladı. Şoray eşiyle çekilen bir karesini paylaşarak, romantik bir not düştü.

Şoray Uzundan mutluluk pozu: Neredeyse çeyrek asır

Türk tiyatrosunun usta ismi Rasim Öztekin, geçtiğimiz yıl 8 Mart tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Oyuncu Şoray Uzun, Rasim Öztekin'e hayranlık beslediğinin altını çizerek, toplumun her kesimince, aileden biri gibi görülen Öztekin'in vefatının, aileden birini kaybetmiş olmak gibi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Şoray Uzundan mutluluk pozu: Neredeyse çeyrek asır

"YERİ ASLA DOLMAYACAK"

Usta oyuncunun vefatının, sanat dünyası için çok büyük bir kayıp olduğuna dikkati çeken Uzun, "Onunla her şeyi konuşabilirdiniz. Sanatı, sporu, klasik arabaları, müziği, edebiyatı, felsefeyi... Kafama bir şey takılmışken ya da kendimi mutsuz hissederken, 'Takılma nasıl olsa Rasim Ağabey var. Onunla konuşuruz. O senin sıkıntını sorularının cevabını bilir, sıkıntını alır gider.' derdim. Meğer kendi sıkıntısı hepimizinkinden daha büyük, daha fazlaymış. Bunu bir kez olsun yansıttığına tanıklık edemem. Sete bir kez gecikti, sadece bir kez. Onda da trafik kazası geçirmiş, arabasına çarpmışlar. Söylediği özürleri anlatamam size. Onun elinde olan bir şey değildi. Gördüğüm en disiplinli, en tatlı adamlardan biriydi. Yeri asla dolmayacak. Bizler Rasim Öztekin konservatuvarının mezunları olarak, ona güle güle demenin vaktinin gelmesinin acısını yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Mahallenin Muhtarları, Kaygısızlar, Bizim Ev, Evdekiler, Süt Kardeşler, Ruhsar, Seksenler, Çocuklar Duymasın gibi unutulmaz yapımlardaki rolleriyle hafızalara kazınan 55 yaşındaki oyuncu ve sunucu Şoray Uzun, eşi Elçin Uzun ile evliliğinin 24'üncü yılını sosyal medya hesabından kutladı.

Şoray Uzundan mutluluk pozu: Neredeyse çeyrek asır

Uzun, evlilik yıl dönümünde eşiyle birlikte çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, eşine olan aşkını gözler önüne serdi.

"24 YILIN HER GÜNÜ İÇİN SANA MİNNETTARIM"

Paylaşımına, ''24 yıl olmuş. Neredeyse çeyrek asır. Bir ömür. Bu 24 yılın her günü için sana minnettarım. Ömür boyunca böyle yan yana, omuz omuza. Aşkla'' notunu düşen Şoray Uzun'a yorum ve beğeni yağdı.

Şoray Uzundan mutluluk pozu: Neredeyse çeyrek asır