Cadde Sosyal medyaya düşen görüntüler olay oldu! Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay boşanıyor

Sosyal medyaya düşen görüntüler olay oldu! Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay boşanıyor

01.04.2022 - 09:40 | Son Güncellenme:

Genç bir kadınla samimi görüntüleri ortaya çıkan şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, günlerdir sessizliğini koruyor. Avukat eşi Ece Binay’dan ise son dakika hamlesi geldi. Önce eşinin soyadını sosyal medya hesabından silen Binay, ardından boşanma davası açtı.

Sosyal medyaya düşen görüntüler olay oldu Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay boşanıyor

Sinema uğruna ara verdiği müziğe 16 yıl sonra geri dönen Mahsun Kırmızıgül, son olarak 'Bergen' filminde 'Acıların kadını' lakaplı arabesk sanatçının kendi sesi yerine başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'ın şarkıları seslendirmesine tepki göstermişti. Ece Binay (37) ile evli olan sanatçının (53), genç bir kadınla çekilmiş samimi görüntülerinin ortaya çıkmıştı. Kırmızıgül'ün, avukat eşini aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Haberin Devamı

KIRMIZIGÜL SOYADINI SİLDİ
Konuyla ilgili açıklama yapmayan çiftten gelen son hamle dikkat çekti. Ece Binay, Kırmızıgül soyadını sosyal medya profilinden sildi. Kızının eğitimi için Amerika’da bulunan Binay, boşanma davası açmak için apar topar Türkiye'ye döndü.

"BU GÖRÜNTÜLERİN ÇIKMASI BİLE BOŞANMA SEBEBİ"
Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak'ın haberine göre; hukuki süreci başlattığı ve boşanma dilekçesini verdiği öğrenilen Ece Binay’ın, yakın çevresine, “Evlilikler çok dikkatli yaşanılmalı. Böyle olaylara sebep verilmemeli. Bu haberlerin çıkması bile boşanma sebebi zaten. O yüzden boşanıyorum” dediği öğrenildi.

Sosyal medyaya düşen görüntüler olay oldu Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay boşanıyor

Kızları olduğu için hassas bir süreç içinde olan ve olayın şokunu hâlâ üzerinden atamadığı söylenen Ece Binay’ın, boşanmanın bir an sonuçlanması için çabaladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

NE OLMUŞTU?
Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyayı sallayan videoda; Mahsun Kırmızıgül’ün, bir kadının dizine yatarak saçlarını okşattığı görülüyordu. Kırmızıgül ile genç kadının ayna karşısında çekilen bir pozu da gündem olmuştu.

53 yaşındaki yönetmen ve şarkıcı, çok konuşulan görüntüler karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti. Gözlerin çevrildiği Ece Binay’ın ise boşanmak için işlemlere başladığı ortaya çıktı.

BEŞ YAŞINDA BİR KIZLARI VAR
Mahsun Kırmızıgül, 2016’da bir yıldır birlikte olduğu Avukat Ece Binay ile ABD’nin Los Angeles eyaletinde dünyaevine girmişti. Ünlü çiftin 2017 yılında Amerika’da dünyaya gelen Lavin isimli bir kızı bulunuyor.