Cadde Sportmen Erol Evgin

Sportmen Erol Evgin

23.05.2017 - 09:16 | Son Güncellenme:

Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, geçtiğimiz gün Ankara Gordion'da konser verdi.

Sportmen Erol Evgin

Ankaralı müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserinde spor şıklığıyla dikkati çeken Erol Evgin, geçmişten günümüze seslendirdiği şarkılarının arasına müzik yaşamından anılar, anekdotlar, şiirler ve şakalar katarak hazırladığı eşsiz şovuyla sevenlerine unutulmaz saatler yaşattı.

Haberin Devamı

"İLK SEZEN'İ ARADIM"

Erol Evgin, 'Altın Düetler' albümünde Sezen Aksu ile düet yaptığı 'Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım' şarkısını seslendirmeden önce Sezen Aksu ile bu şarkıda buluşmalarının hikayesini şöyle anlattı:
"Albümü hazırlarken ilk Sezen’i, aradım. ‘Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım’ ı seslendirmek istedi. 'Bu benim şarkım, hayatım boyunca imkansız aşkların peşinden koştum. Sen 40 yıldır aynı kadınla evlisin, anlamazsın imkansız aşktan' dedi. Gülüştük. Şarkı da benim bestemdi, çok gururlandım."

"BİZE HER GÜN 19 MAYIS"

"Birkaç gün önce Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun ilk müjdeli adımı olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 98'inci yıl dönümünü kutladık. Bize hergün 19 Mayıs" diyen Erol Evgin, hep bir ağızdan söylenen İzmir Marşı ile konserini sonlandırdı.