Cadde Suç duyurusunda bulundu

Suç duyurusunda bulundu

10.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Erhan Yazıcıoğlu, kendi görüntülerini kullanarak, insanları yanlış yönlendiren sahte ilaç firması için, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunda bulundu

İnternet üzerinden satış yapan ve pek çok ünlü ismi kendi ürünlerini kullanıyormuş gibi göstererek sosyal medyada paylaşan dolandırıcıların son kurbanı Erhan Yazıcıoğlu oldu. Daisin adlı şirket, şeker hastalığı tedavisi için, yabancı bir profesörü de Türk gibi gösterip, internet üzerinden satış yapmaya başladı. Dolandırıcılar, oyuncunun yıllar önce NTV’ye rahatsızlığı hakkında verdiği röportajın ekran görüntüsünü alıp, üzerine kendi ürün ve firma ismini montajladı. Yazıcıoğlu ise ilaç firması hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

‘Ciddiye alınmasın’

Tiyatrocu, “Öyle bir montaj ve kurgu yapmışlar ki, bizim senaristleri bile hayretler içinde bırakır. Kendimi izleyince şaşırdım. Bu sahtekârlığa televizyon kanallarını da alet ediyorlar. Ürünü satan kargo şirketini bile aradım, ilgilenmediler. Reklam ciddiye alınmasın. Sağlık Bakanlığı, sertifikasını araştırdı ama böyle bir kayda ve irtibat numarasına ulaşamadı” diye konuştu.