Cadde Sunucu Ali İhsan Varol dolandırıldı! 'Biz yandık siz yanmayın'

Sunucu Ali İhsan Varol dolandırıldı! 'Biz yandık siz yanmayın'

01.03.2024 - 11:01 | Son Güncellenme:

Kelime Oyunu programı ile hafızalara kazınan, Ali İhsan Varol sosyal medya hesabından dolandırıldığını açıkladı. Ali İhsan Varol yaşadıklarını anlatarak takipçilerini uyardı.

Sunucu Ali İhsan Varol dolandırıldı Biz yandık siz yanmayın

Dolandırıcıların kurbanı olan vatandaşlar zaman zaman gündem oluyor. Ancak durum bu sefer biraz farklı. Kelime Oyunu yarışması ile tanınan sunucu Ali İhsan Varol, dolandırıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

İnternet üzerinden alışveriş yapan Ali İhsan Varol, firmanın depo ve ofis adresine girdiğinde dolandırıldığını anladı.

Takipçilerine seslenen ünlü sunucu, "Biz yandık siz yanmayın" diyerek uyarıda bulundu.

Sunucu Ali İhsan Varol dolandırıldı Biz yandık siz yanmayın

"DEPO VE OFİS ADRESLERİNDE YELLER ESİYOR"

Ali İhsan Varol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olayı şöyle anlattı:

Dolandırıldık… https://arcelikavm.com'dan alışveriş yapmayınız… Depo ve ofis adreslerinde yeller esiyor… E-ofis dedikleri Aquapark AVM’nin kendilerinden haberi bile yok. Her tarafa şikayet ettik ama site hala aktif. Biz yandık siz yanmayın…

Sunucu Ali İhsan Varol dolandırıldı Biz yandık siz yanmayın

ALİ İHSAN VAROL KİMDİR?

Ali İhsan Varol‬, 28 Haziran 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Lise mezuniyetinin ardından Ankara Üniversitesi'nde eğitimini sürdüren Varol, sırasıyla; Astronomi ve Uzay Bilimleri, Tarih ve Kamu Yönetimi Bölümlerinde okudu. Ancak bu bölümlerin hiçbirisini bitirmedi.

Üniversite eğitimini bıraktıktan sonra, yaklaşık 1 buçuk sene Bodrum'da araba kiralama işiyle uğraştı.

Haberin Devamı

İş hayatına turizm ile devam eden Varol, prodüksiyon asistanı olarak televizyon sektörüne giriş yaptı. Bu işini dört sene sürdürdükten sonra metin yazarlığına başladı.

Ülke genelinde tanınmasını sağlayan projesi ise, sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği 'Kelime Oyunu' isimli yarışma programıdır.

İlk defa 1998 senesinde 'Çarli' isimli dizide oyunculuk deneyimi yaşayan Varol, aynı zamanda Çarli'nin bakıcılığını üstlendi.

Aynı kanalda, 2013 senesinde 'Kardeş Payı' dizisiyle kariyerini sürdüren Varol, daha sonra dizinin senaryo ekibine dahil oldu.

Sunucu Ali İhsan Varol dolandırıldı Biz yandık siz yanmayın