Cadde Survivor'da ortalık karıştı! Son eleme adayı da belli oldu

Survivor'da ortalık karıştı! Son eleme adayı da belli oldu

16.05.2022 - 00:48 | Son Güncellenme:

Survivor All Star yarışmasında ünlüler ve gönüllüler, haftanın altıncı kez dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. İki hafta elemenin olmadığı Survivor'da beş eleme adayı da kaybeden gönüllüler takımından çıkmıştı. Son dokunulmazlık mücadelesi sonrası yapılan ada konseyinde son eleme adayı belli oldu.

Survivorda ortalık karıştı Son eleme adayı da belli oldu

Tv8'de izleyici karşısına çıkan ve bu yıl All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor'da kıyasıya rekabet devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sakatlıklar nedeniyle kimsenin veda etmediği yarışmada; son eleme adayı için iki takım da parkurda fırtınalar estirdi. Kıyasıya geçen mücadele sonunda kaybeden takım son eleme adayı olan altıncı ismi çıkardı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın son ve kritik 6. dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler, tam motivasyonla parkura çıktı. Dokunulmazlıkta aynı zaman da bir de ödül yarışmacıları bekledi. Kazanan tavuk burger ve patates püresi yeme hakkını elde etti.

Ünlülerin önde götürdüğü oyunun kazananı merak konusu oldu. Kadınlar yarışını 8-6 ünlüler takımı aldı. Erkekler mücadelesini de 8-2 skorla ünlüler kazandı. Böylece 6. dokunulmazlık da ünlüler takımının oldu.

EVRİM-SEMA ARASINDA TANSİYON YÜKSELDİ

Öte yandan oyun sırasında Sude'ye karşı kaybeden Evrim'in fırlattığı halka bir anda ünlüler benchine gitti. Anıl son anda kurtulurken halka Adem'e isabet etti. Olayın ardından Sema ise Evrim arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

Haberin Devamı

Survivorda ortalık karıştı Son eleme adayı da belli oldu

"DÜŞ YAKAMIZDAN"

Evrim, ''Ben özrümü diledim, Adem bir şey demiyor sen tepki veriyorsun." diyerek Sema'ya tepki gösterdi. Sema ise "Düş yakamızdan, sen ne demek istiyorsun. Neyimiz var bizim Adem'le'' ifadelerini kullandı. Evrim'in yanıtı ise ''Sen nereye çekiyorsun konuyu ya" oldu. Oyunu kaybeden Nisa'nın ise atış duvarına kafa atması da dikkat çekti.

Survivorda ortalık karıştı Son eleme adayı da belli oldu

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Survivor 2022 yarışmasında üst üste beş dokunulmazlığı da kaybeden gönüllüler; Evrim, Nisa, Berkan, Seda ve Ogeday'ı potaya gönderdi.

15 Mayıs akşamı yayınlanan yeni bölümdeki son konseyde ise mavi takımda dokunulmaz olan yarışması Avatar Atakan oldu. Bunun ardından yapılan oylamada altıncı eleme adayı Hikmet oldu. Böylece gönüllüler takımında Atakan ve Nagihan dışındaki tüm yarışmacılar potaya gitti. 

"SMS REKORU KIRILIR"

Son adayın da belirlenmesi ile altı isim oylama sürecinde açıklamalarda bulundu. Ardından Acun Ilıcalı, " Yemin ediyorum bu kadar bana geçen konuşmaları üst üste dinlememiştim. Hepinize oy atasım geldi. O SMS rekoru bu potada çarpı iki ile falan kırılır" sözlerini kullandı.

 

Survivorda ortalık karıştı Son eleme adayı da belli oldu

ACUN ILICALI'DAN YARIŞMACILAR SÜRPRİZ!

Öte yandan Ilıcalı, ada konseyinde, pazartesi günü gerçekleşecek ödül oyununun ödülünü açıkladı. Geçen yıl için planladıklarını ancak All Star için beklettiklerini duyuran Ilıcalı, ''Yarın değişik oyun var. Dayanamıyorum ödülü de söyleyeceğim'' dedi.

Haberin Devamı

Devamında ise ''Kazanan Grease filmi gecesi yaşayacak. Kıyafetler hazır. Konsept olarak düşünün. Özel dansçılar gelecek, parti var, müthiş yemek! Bu görüntüler yıllarca unutulmaz. All Star'a sakladık. Akşam mükemmel parti sizi bekliyor. Yunan yarışmacılarla kıran kırana yarış olacak'' şeklinde konuştu.

Gecenin sonunda ise Cemal Can yarışmacılara eşlik edecek. Yarışmacılar 16 Mayıs akşamı oynanacak ödül oyununu Yunan yarışmacılarla birlikte oynayacak.

Survivorda ortalık karıştı Son eleme adayı da belli oldu