Cadde Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kim, kaç yaşında? Survivor 2021 Aleyna Kalaycıoğlu nereli, boyu kaç, kardeşi kim?

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kim, kaç yaşında? Survivor 2021 Aleyna Kalaycıoğlu nereli, boyu kaç, kardeşi kim?

25.02.2021 - 21:08 | Son Güncellenme:

Gönüllüler yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu yarışmanın performans bakımından başarılı isimlerinden. Survivor Aleyna, yarışmanın öne çıkan isimlerinden. Gönüllüler ile yarışmaya devam eden Aleyna Kalaycıoğlu'nın hayatı ve ailesine dair detaylar merakla araştırılıyor. Survivor Aleyna Kalaycıoğlu boyu ve kilosu kaç?

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kim, kaç yaşında Survivor 2021 Aleyna Kalaycıoğlu nereli, boyu kaç, kardeşi kim

Gönüllüler takımının başarılı isimlerinden olan Aleyna Kalaycıoğlu, birçok sayıyı alarak takımının kazanmasına neden olmuştu. Parkurlardaki hızı ve olağanüstü performansıyla dikkat çeken Survivor Aleyna Kalaycıoğlu aslen nereli? İşte, Survivor Aleyna biyografisi...

Haberin Devamı

SURVİVOR ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Yalova’da büyüdüğünü belirten Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi ile babası 10 yaşında iken ayrılmış. Sonrasında Survivor Aleyna, annesiyle ve kardeşiyle İstanbul’a taşınmıştır İstanbul’a taşındıktan sonra hayatının değiştiğini ve liseden sonra dil eğitimine ağırlık verdiğini söyledi. Bu şekilde iyi bir dil eğitimi alan Aleyna Kalaycıoğlu, sınavlara da aynı motivasyonla hazırlandı ve Amerika Birleşik Devletleri’nde Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı.

ALEYNA KALAYCIOĞLU’NUN SPOR HAYATI

Survivor gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu’nun spor geçmişi de izleyicilerin dikkatini çekti. Survivor Aleyna, 10 senedir voleybol oynuyor. Aynı zamanda son üç yıldır beach voleybol okul takımında da yer alıyor.

Haberin Devamı

ALEYNA KALAYCIOĞLU’NUN INSTAGRAM HESABI VAR MI?

Aleyna Kalaycıoğlu’nun Instagram hesabını araştırmaya başladı. Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, Instagramda “aleynakalayciogluu” kullanıcı adıyla yer alıyor ve 26 bin takipçisi bulunuyor.