Cadde Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Çağan Atakan Arslan eşi kim?

Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Çağan Atakan Arslan eşi kim?

26.02.2022 - 14:40 | Son Güncellenme:

Survivor Atakan kimdir? 2022 Survivor'ın en başarılı isimlerinden olan Avatar Atakan'ın hayatı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Daha önce Survivor şampiyonluğu da bulunan Survivor Atakan ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor Çağan Atakan Arslan eşi kim

Survivor Çağan Atakan Arslan 2016 yılında Survivor şampiyonu olmuştu. Bu sene Ünlüler takımında yarışan Atakan adanın en dişli rakiplerinden. Peki, Survivor Atakan kimdir?

Haberin Devamı

SURVİVOR ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989 tarihinde Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana birçok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir.

Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Soldier olarak söz ettirmiştir.

Haberin Devamı

2016 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler programında Ünlüler takımına dahil olan Avatar Atakan, 5 ay süren zorlu mücadele sonrası Survivor şampiyonu olmuştur.

Survivor sonrası ringlere dönüp, Mix Fight Gala organizasyonunda 81 kilo dünya şampiyonluk maçına çıkıp, Kevin Brenda'yı ikinci rauntta nakavt etmiştir. 3 Aralık 2016'da kemerini korumak için Marco Pique ile dövüşmüş ve 3 raunt sonunda rakibini yenerek kemerini korumuştur.

Söz dizisinde Üsteğmen Zafer Yaman rolünde yer almıştır.

SURVİVOR ATAKAN EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenmiştir. 2018 yılının Haziran ayında da Leon Aslan Arslan isimli bir erkek çocuğu olmuştur.