Cadde Survivor Ayşe kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayşe Yüksel boyu kaç, ne iş yapıyor?

Survivor Ayşe kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayşe Yüksel boyu kaç, ne iş yapıyor?

06.04.2021 - 22:57 | Son Güncellenme:

Survivor 2021 Ayşe Yüksel'in hayatı gündemde yer alıyor. Gönüllüler takımında oldukça ilgi gören yarışmacı, başarısı ile de konuşuluyor. Survivor 2021 yarışmasında öne çıkan isimler arasında bulunan Survivor Ayşe, adada yaşanan tartışmalarda da genellikle yer alıyor. Parkurlardaki başarısı dikkatleri çekiyor. Peki, Survivor Ayşe Yüksel'in annesi kim, boyu ve kilosu kaç?

Survivor Ayşe kimdir, nereli, kaç yaşında Ayşe Yüksel boyu kaç, ne iş yapıyor

Survivor 2021 yarışması izleyende heyecan yaratmaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının nefes kesen rekabeti ile TV8 ekranlarında yayın hayatını sürdürüyor. Gönüllüler takımında yarışan Ayşe Yüksel'in hayatına dair detaylar da izleyicilerin araştırmalarında konu oldu. İşte, Ayşe Yüksel'in biyografisi...

Haberin Devamı

AYŞE YÜKSEL KİMDİR?

Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde dünyaya geldi. 20 yaşındaki Survivor yarışmacısı halen üniversite eğitimini sürdürüyor ve 2. sınıfta öğrenim gördüğünü belirtmektedir. Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde okumaktadır. Çocuk yaşlardan itibaren sporun pek çok farklı branşıyla ilgilendiğini de aktarıyor.

Ortaokulda masa tenisi eğitimi alan Ayşe Yüksel, ortaokul 7. sınıfta haltere başladı ve Türkiye'de 3. oldu. Ayşe Yüksel, halterdeki bu başarısını 1 yıl devam ettirdikten sonra voleybola geçtiğini söylüyor. Survivor Ayşe, mahalli ligde tam 6 yıl boyunca oynadığını belirtiyor. Ayşe Yüksel voleybol kariyerinin 2. yılında tenis antrenörlüğüne başladığını ve 4 yıldır tenis antrenörlüğüne devam ettiğini vurgulamaktadır. Yüksel, lisede basketbol okul takımında 3 oynadığını söylüyor. Eğitimine halen devam ettiğini aktaran Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde 1 yıl futsal oynadığını, yüzme dersi aldığını söylüyor. Yüksel aktif olarak tenis hocalığı görevini yürütmektedir.

Haberin Devamı

Sporla küçük yaşlardan itibaren içli dışlı olan başarılı isim, ayrıca voleybol, basketbol, tenis, yüzme, futbol gibi pek çok farklı dalda da yer alarak, sporculuk kariyerini çeşitlendirmiştir. Uzun süredir tenis ile ilgilendiğini belirten Ayşe Yüksel, Instagram hesabından da tenis kortlarında çekilen fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmiyor.

AYŞE YÜKSEL INSTAGRAM HESABI

Survivor Ayşe Yüksel sosyal medya hesapları da araştırılanlar arasında. Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı Ayşe Yüksel'in hem Instagram hem de Twitter hesabı bulunmaktadır. Ayşe Yüksel, Instagram'da, 'ayseyukselofficiall' kullanıcı adıyla yer almaktadır. Twiter'da ise '@ayseyukselresmi' kullanıcı adıyla yer almaktadır.