Cadde Survivor İlayda kim, kaç yaşında, nereli? Survivor İlayda Şeker boyu kaç?

Survivor İlayda kim, kaç yaşında, nereli? Survivor İlayda Şeker boyu kaç?

14.03.2021 - 21:19 | Son Güncellenme:

İlayda Şeker, Survivor 2021 yarışmasında performansının yanı sıra sempatik tavırlarıyla dikkat çekiyor. Gönüllüler takımında yarışa başlayan Survivor İlayda, ünlüler takımına transfer oldu. Konseylerde sık sık kendini potada buluyor. Peki, Survivor İlayda Şeker aslen nereli, mesleği nedir?

Survivor İlayda kim, kaç yaşında, nereli Survivor İlayda Şeker boyu kaç

Survivor yarışmasında ünlüler takımında yer alan İlayda Şeker, dedesinden ötürü çok konuşulmuş Acun Ilıcalı ile dedesinden haber almıştı. Beklenmedik performansıyla ilgi çeken Survivor İlayda, Nevşehir'de doğdu. İşte, İlayda Şeker biyografisi...

Haberin Devamı

SURVIVOR İLAYDA ŞEKER KİMDİR?

İlayda Şeker, 1994 Nevşehir doğumlu. 18 yaşına kadar Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde ailesiyle yaşayan yarışmacı, Sakarya Üniversitesi’nde okuduktan sonra İstanbul’da yaşayan dedesinin yanına geldi.

İlayda Şeker şu anda çalışmadığını ifade etmiştir. Merakla beklenen Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yeni sezon tanıtımında İlayda Şeker, dikkat çeken bir cümle kuruyor ve "İnsülinleri hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum" diyor ve Survivor'da iddialı olduğunu belirtiyor. Yarışmacının boyu 1.74 cm, kilosu ise 58 kg’dır.