Cadde Survivor'da yeni dönem başlıyor! Son düzlükte şoke eden eleme

Survivor'da yeni dönem başlıyor! Son düzlükte şoke eden eleme

15.06.2022 - 18:55 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, dün akşam 134'üncü bölümüyle ekranlara geldi. Survivor'a eleme gecesi damga vurdu. Ünlüler ve gönüllüler takımı, haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda büyük efor sarf etti. İlk iki eleme adayı gönüllüler takımından çıkmıştı. Son iki isim de üçüncü dokunulmazlık ardından netleşti ve adaya veda eden isim de belli oldu...

Survivorda yeni dönem başlıyor Son düzlükte şoke eden eleme

Survivor All Star'da kıran kırana yarış sürüyor. Yarışmacılar, bireseysel oyunlardan önce son kez takım olarak karşılaştı. Kırmızı ve mavi takım, haftanın son dokunulmazlık oyunu parkurunda hem yoruldu hem de zihinlerini zorladı. Oyunun kazananı ise dokunulmazlığın yanı sıra keyifli bir de ödülün sahibi oldu. İşte, Survivor eleme adayları ve kazanan takım...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2022 All Star'da iki takım da son kez karşılaştı. Yarışmacılar artık bireysel olarak oyuna devam edecek. 14 Haziran günü Survivor'da dokunulmazlığı kazanan deniz kenarı bir restoranda muhteşem bir akşam yemeği yeme hakkı kazandı. Menüde ise; sarımsaklı peynirli ekmek, keçi peynirli salata, Welington hamburger ve çikolatalı browni yer alıyor.

Heyecan dolu anlara sahne olan haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda ilk turda Berkan ve Atakan'ın sayısı ile avantaj kazanan gönüllüler, turun sonunda ünlülere mağlup oldu.

Survivorda yeni dönem başlıyor Son düzlükte şoke eden eleme

SEMBOL BERKAN'A VERİLDİ

İkinci turda ise ünlüler takımı oyuna hızlı başlarken, Berkan'ın Hikmet karşısında aldığı sayı ile gönüllüler takımı 8-6 galip geldi. 1-1 eşitlik sağlanmasından dolayı oyun bu kez en iyiler mücadelesine kaldı. Bestoff'ta bir kez daha Berkan'ın sayısı ile gönüllüler öne geçti ve 3-0'lık skorla dokunulmazlık oyununu kazandı. Son dokunulmazlık sembolü 8/11 yapıp final sayısını alan Berkan'a verildi.

Survivorda yeni dönem başlıyor Son düzlükte şoke eden eleme

Haberin Devamı

KONSEY TOPLANDI

İki dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerden potaya giren isimler Nisa ve Atakan oldu. Kırmızı takımdan Nagihan dokunulmaz. Üçüncü gitme adayı da Hikmet oldu. Mavi takımdan Berkan'ın performans birincisi olmasıyla dördüncü eleme adayı direkt olarak Ogeday seçilmiş oldu.

Survivorda yeni dönem başlıyor Son düzlükte şoke eden eleme

Heyecanlı ve duygu dolu anların yaşandığı haftanın elemesinde, eleme adayları olan Nisa, Atakan, Hikmet ve Ogeday'ın SMS sonuçları açıklandı.

ATAKAN ELENDİ

Acun Ilıcalı bu hafta rakiplerinden daha az SMS oyunu alarak Survivor All Star'dan elenen yarışmacının Atakan olduğunu duyurdu. Survivor 2022 olma rüyasına finale kısa süre kala veda eden Atakan'ın elenmesiyle konsey adeta buz kesti. Atakan duygusal anlar yaşayarak son kez duygularını dile getirdi.

Survivorda yeni dönem başlıyor Son düzlükte şoke eden eleme

2016 yılında Survivor şampiyonu olan Çağan Atakan Arslan şöyle konuştu: 

Şöyle buradan oğluma seslenmek istiyorum. Baban yarışmayı tamamladı.. Hazır olarak gelemedim buraya Gelmeden önce de arkadaşlarımla vedalaştık her an her şey olabiliyor. Burada yarışmak çok güzeldi, 8 yarışmacıya da başarılar dilerim. Benim hikayem burada bitti, güzel bir hayat beni bekliyor.

Acun Ilıcalı, ada konseyinde yeni sisteme dair açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, ''Yarın (15 Haziran) Dominik'teki oylama sonucunda elemeler olacak. Kullanılan oylarla elemeler devam edecek. Tüm elemeler bu oylama ile olacak. Yarın (15 Haziran) Survivor'da otomobil oyunun oynanacak.

Survivorda yeni dönem başlıyor Son düzlükte şoke eden eleme

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ HAFTA ANIL ELENMİŞTİ

Survivor'ın 11 Haziran tarihli 131'inci bölümünde, eleme potasında yer alan Ayşe, Batuhan, Hikmet ve Anıl'ın SMS oylama sonuçları belirlendi.

Halktan gelen SMS sonuçlarına göre Survivor 20222 olma rüyasına veda eden Anıl duygusal anlar yaşayarak, "Parkurları özleyeceğim, keşke biraz daha oynama fırsatım olsaydı. Şuanda kötü bir Rüya gibi" dedi.

Parkurlardaki mücadelesi ile adından söz ettiren ve 2018'de üçüncü olan Anıl Berk Baki'nin elenmesi ile ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı ise Anıl'ın başarılı bir isim olduğunu vurgulayarak, kendisinin Survivor ailesinden olduğunu söyledi.

Survivorda yeni dönem başlıyor Son düzlükte şoke eden eleme

Yazarlar