Cadde Murat Ceylan kimdir? Survivor sunucusu Murat Ceylan kaç yaşında, nereli?

Murat Ceylan kimdir? Survivor sunucusu Murat Ceylan kaç yaşında, nereli?

28.03.2022 - 22:59 | Son Güncellenme:

Survivor'da yarışma hızla devam ediyor. Geçtiğimiz sezonlarda Survivor'da yarışmacı olarak yer alan Murat Ceylan, şimdi ise Survivor'da sunuculuk yapıyor. Peki Survivor Murat Ceylan kimdir, kaç yaşında?

Murat Ceylan kimdir Survivor sunucusu Murat Ceylan kaç yaşında, nereli

Survivor, TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Survivor All Star'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışıyor. Survivor All Star sunuculuğunu ise Murat Ceylan yapıyor. Peki Survivor sunucusu Murat Ceylan kimdir?

Haberin Devamı

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğdu. Liseden mezun olduktan sonra Londra'ya gitti ve orada Central Saint Martins'de Endüstriyel tasarım okudu. İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur.

2013 yılında Panama'da yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarışmıştır.

17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de yayınlanmaya başlayan Para Bende adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.

16 Şubat 2020'de başlayan Survivor 2020 adlı yarışma programında sunuculuk yapmaya başladı.