Cadde Survivor'a veda eden isim belli oldu! İşte Survivor All Star'ın son 4'ü...

Survivor'a veda eden isim belli oldu! İşte Survivor All Star'ın son 4'ü...

28.06.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Survivor All Star'da Dominik'te son ada konseyi gerçekleşti. Yarışmacılar zorlu parkurda son kez karşı karşıya geldi. Bireysel mücadele eden son beş isim, şampiyonluk koltuğuna oturabilmek için tüm enerjileri ile performans sergiledi. Üçüncü eleme adayı ardından Survivor'a veda eden isim netleşti. 27 Haziran Survivor kim gitti, kim dokunulmaz oldu?

Survivora veda eden isim belli oldu İşte Survivor All Starın son 4ü...

Survivor TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Yarışmacılar bireysel mücadelelerle adından söz ettirirken, sona kalan beş isim Dominik'te son oyunlarına çıktı. Ardından sezonun son ada konseyinde bir isim hayallerine veda etti. Adem ile Batuhan'ın üst üste dokunulmazlığı sonrası 2022 Survivor All Star'ın son dokunulmazlık oyununda herkes canla başla mücadele etti. İşte, Survivor dokunulmazlık oyunu detayları...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA 3. DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN İSİM

Haftanın ve sezonun son dokunulmazlık yarışı gerçekleşti. Oyunu kazanan ödülün de sahibi oluyor. Son dokunulmazlığı alan Batuhan olmuştu. Sıralamalarda Ayşe, Nisa ve Batuhan en iyi üç dereceyi yaptıkları için yarı finale çıktılar.

Üçüncü ve son dokunulmazlık oyununda finale kalan isimler Batuhan - Ayşe oldu. Son dokunulmazlığı alan ve dokunulmaz olan Ayşe Yüksel oldu. Böylelikle finale, İstanbul'a gitmeyi garantileyen ikinci isim oluyor.

Survivora veda eden isim belli oldu İşte Survivor All Starın son 4ü...

ACUN ILICALI FİNAL OYUNUNU AÇIKLADI

Final oyunu kapsamında ilk tur oynanacak, ilk turun sonuncusu birinci aday oluyor. Ardından kalanlar tekrar başka bir oyun oynayacak ve sonuncu da ikinci aday olacak. İki isim İstanbul'daki finalde önce oylamaya çıkacak. Oylama da canlı yayında olacak.

Haberin Devamı

İlk oylamadan çıkan yarışmacı diğer iki isimle oylamaya çıkacak. Sonra diğer iki isim oylamaya çıkacak. Oylamalar ise çarşamba akşamı olacak. Perşembe büyük final gerçekleşecek.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2022 All Star'da sona gelindi. Son isim veda ediyor. Eleme adayları ise Nisa ve Hikmet. Son aday ise Adem Kılıçcı oldu.

Survivor All Star'a 27 Haziran günü veda eden son isim Hikmet Tuğsuz oldu.

Survivora veda eden isim belli oldu İşte Survivor All Starın son 4ü...

"ŞAMPİYON OLAMADIKTAN SONRA ANLAMI YOK"

Survivor'da Dominik'te veda eden son yarışmacı olan Hikmet, "2019'da yarım kalan bir hikayem vardı sakatlanmıştım. 3 yıllık tedavi sürecimde siz yanımda olmuştunuz. Burada bana destek veren herkese teşekkür ederim. Buraya kadarmış. Burada yada Türkiye'de elenmemin, şampiyon olamadıktan sonra anlamı yoktu. Son zamanlarda performansım düştü buraya zorluklarla geldim. Yapacak bir şeyim yok buraya kadarmış" sözleriyle yarışmaya noktayı koydu.

SURVİVOR ALL STAR BÜYÜK FİNALİ 30 HAZİRAN'DA

Survivor'da Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel arasında ise yarı final ve final mücadelesi olacak. İstanbul'da büyük finalde ise iki isim canlı yayında sms oylamasına çıkacak. Survivor All Star'ın finali ise 30 Haziran Perşembe akşamı TV8'de ekrana gelecek.

Survivora veda eden isim belli oldu İşte Survivor All Starın son 4ü...