Cadde Sylvester Stallone'nin 258 milyon TL'lik yeni malikanesi!

Sylvester Stallone'nin 258 milyon TL'lik yeni malikanesi!

04.01.2021 - 16:41 | Son Güncellenme:

Hollywood yıldızı Sylvester Stallone (74), Florida'da okyanus kıyısında yeni bir malikane daha aldı. Stallone, bahçesi okyanus kıyısında bir plaja açılan bu mülk için 35.4 milyon dolar (258 milyon TL) ödedi.

Sylvester Stallonenin 258 milyon TLlik yeni malikanesi

Sylvester Stallone, emlak portföyüne okyanus kıyısında yeni bir malikane daha ekledi. 74 yaşındaki oyuncunun, bahçesi okyanus kıyısında bir plaja açılan Florida’daki bu mülk için 35.4 milyon dolar (258 milyon TL) ödediği öğrenildi.

Haberin Devamı

7 YATAK ODASI, 12 BANYO
Stallone ile eşi Jennifer Flavin'in satın aldığı bu yeni malikane 2014 yılında inşa edildi. Çok geniş bir arazi üzerine inşa edilmiş olan malikanenin bahçesinde çeşitli tropikal bitkiler yer alıyor. Ünlü çiftin üç kızlarıyla birlikte yaşayacağı mülkün yedi tane yatak odası ve 12 tane banyosu bulunuyor.

Ayrıca mülkün içinde çok kapsamlı bir spor salonu da bulunuyor. Yeni mülkün oturma odası 14 kişiyi rahatlıkla alabilecek kadar geniş. Stallone'nin satın aldığı bu yeni mülkün ana binasının yanı sıra iki tane de konuk evi var.

Sylvester Stallonenin 258 milyon TLlik yeni malikanesi

Sylvester Stallone'nin bu yeni satın aldığının dışında birkaç tane daha mülkü bulunuyor. Yeni malikaneyi satın almadan önce Stallone, Los Angeles'ın Beverly Park bölgesinde yaşıyordu. Buradaki komşuları arasında Mark Wahlberg ve Eddie Murphy gibi ünlüler de bulunuyor. Stallone'nin Palm Springs, New York, Miami'de de lüks evleri bulunuyor.

Sylvester Stallonenin 258 milyon TLlik yeni malikanesi

Haberin Devamı

SERVETİ 400 MİLYON DOLAR 
Kariyerinin ilk döneminde başarılı olabilmek için çok çaba harcayan, mesleki anlamda bozguna uğrayan Stallone yıllar içinde hem adını duyurdu hem de kendisine servet kazandıran gelirler elde etti. Aktörün net servetinin geçen yıl itibariyle 400 milyon dolar olduğu biliniyor.

Sylvester Stallonenin 258 milyon TLlik yeni malikanesi

BİR SÜRE KONUŞMA BOZUKLUĞU YAŞADI
Gerçek adı Sylvester Enzo Stallone olan ünlü oyuncu ve yapımcı 1946'da İtalyan göçmeni bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Doğum sırasında yaşanan sorunlar nedeniyle yüzünün sol kısmında bir felç oluştu. Bu yüzden bir süre konuşma bozukluğu yaşadı.

Sylvester Stallonenin 258 milyon TLlik yeni malikanesi

Stallone anne ve baba ilgisinden yoksun olarak büyüdü. 11 yaşında ebeveyni ayrılınca o da babasının yanında yaşamaya başladı. 15 yaşında da annesi ve onun yeni eşinin yanına taşındı. Lise yıllarında dersleriyle değilse bile yan etkinlikler sayesinde dikkat çeken bir öğrenci oldu. Bu arada da okulda tiyatro çalışmalarına başladı.

OKULDAN UZAKLAŞTIRILDI
Stallone, okul yıllarında ilgi çekmek için elinden geleni yapıyordu. Buna tuhaf davranışlar da dahil. Bu yüzden birkaç kez okuldan uzaklaştırıldı. Sonra 1967 yılında Miami Üniversitesi'nde tiyatro bölümüne girdi. Ama iki yıl sonra mezun olmadan New York'a gitti.

Haberin Devamı

Orada para kazanmak için her işi yaptı. Bu arada bol bol tiyatro oyunları izledi. Stallone bir dönem yetişkin içerikli filmlerde rol aldı. Ama ne yaparsa yapsın yapımcıların ilgisini çekmeyi bir türlü başaramadı. 1971 yılında Woody Allen'ın Bananas adlı filminde kamera karşısına geçti.

Sylvester Stallonenin 258 milyon TLlik yeni malikanesi

İLK EVLİLİĞİNİ YAPTI 
Aynı yıl Godfather filmi için teklif aldı ama kendine güvenemediğinden kabul etmedi. Oyunculukta istediğini bulamayacağını düşünen Stallone, kendini senaryo yazmaya verdi. 1974 yılında ilk evliliğini Sasha Czack ile yaptı. Bunun ardından da oyunculuk kariyerinde ilerlemek için California'ya gitti.

KIRILMA NOKTASI
Senaryosunu yazdığı Rocky filmi ise onun hayatının kırılma noktası oldu. Filmde başrol oynamak şartıyla senaryosunun filme uyarlanmasına izin verdi. Ondan sonra da sinema alanındaki başarılar birbirinin ardı sıra geldi. Sylvester Stallone Rocky serisinin ardından Rambo ile hep hayal ettiği mesleki başarıya da ulaştı. Ondan sonra da kariyer basamaklarını birer birer tırmandı.

Sylvester Stallonenin 258 milyon TLlik yeni malikanesi

Haberin Devamı

ÜÇ KIZI VAR
İlk eşi Sacha Czack'tan Sage Stallone ve Seargeoh Stallone adında iki çocuğu oldu. Büyük oğlu Sage, 2012 yılında hayata veda etti. Stallone, ikinci evliliğini 1985 ile 87 arasında Brigitte Nielsen ile yaptı. 1997 yılında Jennifer Flavin ile yaptığı üçüncü evliliği ise sürüyor. Bu evlilikten Sophio Rose, Scarlet Rose ve Sistine Rose adında üç tane kızı bulunuyor Stallone'nin.

Sylvester Stallonenin 258 milyon TLlik yeni malikanesi
FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA / BACKGRID UK