Cadde Tahliye olan orkestra üyelerinden Bülent Ersoy'a suçlama

Tahliye olan orkestra üyelerinden Bülent Ersoy'a suçlama

28.10.2021 - 18:19 | Son Güncellenme:

KKTC'de sahte PCR testi nedeniyle tutuklanan Bülent Ersoy'un 21 kişilik orkestrası tahliye edildi. Orkestra üyelerinden Ahmet İzgi, Diva'ya sert suçlamalarda bulundu.

Tahliye olan orkestra üyelerinden Bülent Ersoya suçlama

Bülent Ersoy'un orkestrası, 28 Ağustos'ta çift aşının yanı sıra test de istenen KKTC'ye girişte, otelin temin ettiği sahte PCR testleriyle yakalanmıştı.

Haberin Devamı

Polis gözetiminde sahneye çıkan ve ardından yargılanan orkestra üyeleri, son duruşmalarında birer ay ceza alırken, şef Onur Özelçağlayan 1.5 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Cezaları tamamlanan orkestra üyeleri bugün Lefkoşa Cezaevi'nden tahliye edildi.

Tahliye olan orkestra üyelerinden Bülent Ersoya suçlama

"ÇOLUK ÇOCUĞUMU BİLE ARAMADI"
Orkestranın davulcusu Ahmet İzgi, Ersoy'a suçlamalarda bulundu. İzgi, "Bize hiçbir yardım etmedi. Ben burada yoğun bakımda kaldım, entübe oluyordum. Bülent Ersoy benim çoluk çocuğumu bile aramadı. Sadece kendi reklamı için konuşuyor" ifadelerini kullandı.

Orkestra üyelerinden Uğur Can Sesler'in annesi Nermin Taşpınarlı da tahliye için Kıbrıs'a geldi. Taşpınarlı, oğlunu orkestranın geldiği otel önünde karşıladı.

Orkestra üyelerinin bu akşam saatlerinde Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

Haberin Devamı

ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ
Öte yandan Diva, "Ben yaptığım yardımları kimseye söylemedim. Bunca zamandır ne kadar sıkıntı yaşadım kim biliyor? Manen ve maddi olarak ne çektim kim biliyor? Ekibimi elimden aldılar. Maddi kaybım var. Onun yeri dolar ama manen ne yapacağız? O çocukların kaybını kim ödeyecek?" diyerek üzüntüsünü dile getirmişti.

Ünlü sanatçı sözlerine, "Kim o günlerini geri verecek. Kanunlar çerçevesinde boynumuz kıldan ince ama çocuklar da bu işlerin sahtekârlığını nereden bilsin? Arkadaşlarımın haklarını sonuna kadar savundum ve elimden gelen her şeyi yaptım. O çocukları kelepçeli gördüm ya, servetimi ortaya dökeceğim ve bu işin sonuna kadar gideceğim. Otele dava açıyorum. Maddi-manevi ne gerekiyorsa yapacağım. Ben ancak maddi olarak olanaklarımı kullandım. Manevi olarak hepsinin yanında oldum. Daha ne yapayım? Kendimi yakmamı mı istiyorlar? Günah keçisi ben miyim?" şeklinde devam etmişti.

"NE GEREKİYORSA YAPACAĞIM"
Üzüntüden tansiyonunun çıktığını söyleyen Ersoy, "Hapisten kimseyi almak elimden gelmedi ne yazık ki. 70 yaşında kadınım. Avukatıma gidiyorum, ne gerekiyorsa yapacağım." ifadelerini kullanmıştı.