Cadde Tam 30 kilo verdi! Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı

Tam 30 kilo verdi! Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı

01.02.2024 - 11:54 | Son Güncellenme:

Son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiren Ata Demirer, hakkında çıkan 'bağırsaklarını yıkattı', 'mide ameliyatı oldu' iddialarına yanıt verdi. 51 yaşındaki komedyen, daha önce kilo almasına sebep olan sağlık problemini ve formda bir görüntüye sahip olmasının sırrını açıkladı.

Tam 30 kilo verdi Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı

Değişimi dikkat çeken, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla hayranlarından övgü dolu yorumlar alan Ata Demirer, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"BURSA BÜLBÜLÜ'NÜ GİDEN YILLARIM İÇİN YAPTIM"

Son olarak 'Bursa Bülbülü' filmi ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu, "Hikayeler hayatımızı temize ve özete çeker. Ben Bursa Bülbülü'nü tamamen o giden yıllarım için yaptım. 10-20 arası Bursa, müzisyen olmak isteyen Ata'nın etrafındaki büyük abilerini seyredişi, onların olmayacak insanlara aşık olup perişan hallere gelmeleri, dönemin rahatlığı, bol iletişimi... Kendime hediye yapayım dedim, 70 yaşında şu filmi koyayım izleyeyim, illa eski albümleri karıştırmaya gerek yok. Benim gibi insanlar da sever dedim, herkes bir şey buldu kendinden" ifadelerini kullandı.

Tam 30 kilo verdi Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı

"BEYAZ ZAMBAKLAR'I ACI ÇEKEREK YAZMADIM"

Bursa Bülbülü'nde yer alan ve çok sevilen 'Beyaz Zambaklar' şarkısı hakkında Demirer, "Beyaz Zambaklar önemli bir hikayenin finali ama gezerken ortaya çıktı. Muğla'dan Bozcaada'ya geçiyorum, evde de beni kimse beklemiyor. Domates, biber bir şey alayım da karnımı doyurayım diye düşündüö, evde hiçbir şey yok. Yöre teyzelerinden biri, çiçek satıyor, kokusu bana geliyor. 'Ne bunlar?' dedim, 'Al onları, beyaz zambaklar onlar' dedi. Çiçekleri koydum verandaya. Evde çıt yok, sadece zambaklar var bana bakıyorlar, fikir verdi, tak tak filmin sahnesi çıktı. 'Ben bunun şarkısını da yapayım' dedim, Taşkın Sabah'a yolladım, 'Bestesini değiştireyim ama çok güzel olacak bu" dedi. İkimiz beraber yaptık şarkıyı. Birine bakarak, acı çekerek yazmadım o şarkıyı! Bir zambak çiçeği ve hayali karakterler yazdırdı" açıklamasını yaptı.

Tam 30 kilo verdi Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı

Haberin Devamı

"DÜZGÜN BESLENDİM, SPOR YAPTIM"

Son haliyle adından söz ettirmeyi başaran başarılı komedyen, "30 kilo vermiş durumdayım. Sağda solda okuyorum; yok bağırsaklarını yıkattı, yok mide ameliyatı oldu... İzleyenler bilsin ki glisemik endeksim bozuktu, insülin direncim vardı. Düzgün beslendim, spor yaptım. Bir anda da kilo vermedim, 2.5 yıl sürdü kilo vermem" dedi.

Tam 30 kilo verdi Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı

"4.5 AYDA 22 KİLO GİTTİ"

Ata Demirer, geçtiğimiz yıl katıldığı programda, "22 kilo verdim. Öğlen ve akşam yemeklerinde karbonhidrat yemedim. Direkt et, balık, protein yedim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. 4.5 ayda 22 kilo gitti, diyetisyenle de yapmadım. Bir arkadaşım mide ameliyatı olmuştu ona 'Ne yiyorsun' dedim, 'Ekmek yemiyorum' dedi. 'Ekmeği atacaksan niye mide ameliyatı oldun?' dedim. 'Sabahları bir dilim ekmek yiyorum, bir daha yemiyorum' dedi. Ben de denedim. Çok hızlı kilo verdim. Hafta sonu alkol alıyorum sadece, onu da pazar günü ciddi bir yürüyüşle dengeliyorum. Sabahları da sahilde, Topkapı Sarayı'na doğru yürüyorum. Bütün esnafı tanır hale geldim, sosyalleştim" şeklinde konuşmuştu.

Tam 30 kilo verdi Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı