Cadde Demet Akbağ: Ata Demirer'le oynamak Icardi ile oynamak gibi!

Demet Akbağ: Ata Demirer'le oynamak Icardi ile oynamak gibi!

07.01.2024 - 06:52 | Son Güncellenme:

'Eyvah Eyvah' serisinin Firuzan'ı Demet Akbağ, birçok projede partner olduğu Ata Demirer hakkında konuştu. Usta oyuncu; Galatasaray taraftarı olan komedyenin, sarı-kırmızılı takımın efsane ismi Gheorghe Hagi örneği üzerinden kendisiyle ilgili övgüsüne dikkat çeken bir cevap verdi.

Demet Akbağ: Ata Demirerle oynamak Icardi ile oynamak gibi

Demet Akbağ ile Ata Demirer, ilki 2010 yılında çekilen, 2011 ve 2014'te devam filmleri gelen Eyvah Eyvah serisinin yanı sıra 'Niyazi Gül Dörtnala' (2015) ve 'Hedefim Sensin' (2018) adlı yapımlarda birlikte kamera karşısına geçmişti.

Haberin Devamı

"ÇOK BÜYÜK OYUNCU"

Koyu Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Demirer, "Demet Akbağ ile oynamayı özledin mi?" sorusuna, "Demet abla çok büyük oyuncu. Onunla oynamak özlenmez mi? Hagi'yle oynamak gibi birşey. Çok kıymetli" cevabını vermişti.

Demet Akbağ: Ata Demirerle oynamak Icardi ile oynamak gibi

"TATİL YAPIYORSUNUZ, ARADA KAMERAYA ÇEKİYORLAR"

Sibel Arna'nın Youtube programına konuk olan Akbağ, ünlü komedyenin kendisine yönelik övgü dolu sözlerini değerlendirdi.

Kendisiyle de oynamak Icardi'yle oynamak gibi. Icardi'ye bayılır, biliyorum. Ata Demirer ile oynamanın en tatlı özelliği bir iş yaptığınızın farkında bile olmuyorsunuz. Tatil yapıyorsunuz arada da sizi kamerayla çekiyorlar. Kulis çok keyifli, kamera arkası çok keyifli. Gerçekten çok gülüyoruz. Hiç rahat durmuyor. Mizah anlayışıma o kadar hakim ki güldürmek için inadına da yapıyor. Bugüne kadar yaptığımız işler hep öyle oldu. Çok eğlendik, çok güldük. Karakteri birlikte inşa ettiğimiz durumlar, sahneler oldu.

Demet Akbağ: Ata Demirerle oynamak Icardi ile oynamak gibi

Haberin Devamı

TARAFTARIN SEVGİLİSİ

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Fransız devi Paris Saint Germain'den kiraladığı, yeni sezon öncesi de bonservisini aldığı Arjantinli yıldız Mauro Icardi, sergilediği performans ve attığı gollerle sarı-kırmızılı taraftarlardan alkış alıyor.

Demet Akbağ: Ata Demirerle oynamak Icardi ile oynamak gibi