Cadde ‘Tam bir aile filmi oldu’

‘Tam bir aile filmi oldu’

11.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

‘Organik Aşk’  filminde başrolü paylaşan Gizem Karaca ve Mustafa Mert Koç, enerjilerinin tuttuğunu söyledi: “Bu,beyazperdeye de yansıyacak. Küfür yok, gerçekten tam bir aile filmi oldu”

‘Tam bir aile filmi oldu’

Gizem Karaca ve Mustafa Mert Koç’la, 14 Eylül’de vizyona girecek ‘Organik Aşk’ filmi vesilesiyle buluştuk. “Güzel ve keyifli bir iş oldu” diyen ikiliyle, projenin detaylarını, özel hayatlarını ve oyunculuğa bakışlarını konuştuk.

Haberin Devamı

- İlk kez birlikte çalışıyorsunuz. Enerjiniz tuttu mu?

Mustafa Mert Koç: Hakikaten öyle oldu. İlk gün, Gizem’i biraz soğuk bulmuştum ama sete girdiğimiz andan itibaren, yıllardır çalışıyormuşuz gibi hissettim. Çaycısından aşçısına herkesle çok iyi anlaştık. Eğlendik, güldük. Dört hafta boyunca hakikaten gülmediğimiz gün yoktu. Çekimler şehir dışında olunca, tüm zamanı birlikte geçiriyorsunuz. Bu enerji beyazperdeye de yansıyacak diye düşünüyorum.

- ‘Organik Aşk’, nasıl bir film?

Gizem Karaca: İlk organik filmimiz... Oyuncu kadrosu çok eğlenceliydi. Tarık Pabuçcuoğlu, Ruhsal Öcal ve Asuman Dabak... Bayağı doğaçlama sahnelerimiz oldu. Bu projede, durum komedisi var. Çekimler sırasında inek de sağdım bol bol (gülüyor).

Haberin Devamı

M.M.K: Çok hayvanseverdir, sette de öyleydi. Sokaktan kedileri topluyordu.

G.K.: Kaldığımız otelde yavru bir kediye rastladım, gitmeyince odama alıp, onunla uyudum.

M.M.K: Güzel, keyifli ve herkesin izleyebileceği bir yapım oldu. Küfür yok, gerçekten tam bir aile filmi. Sinema salonundan tebessümle ayrılacaksınız.

‘Tam bir aile filmi oldu’

- Filmde yine gelinlikle görüyoruz sizi... Hemen hemen her projede giydiniz sanırım.

G.K.: Evet ya... Gerçekten her projede gelinlik giydim. Bu filmde, ekstra bütün işi gelinlikle geçirdim. Üç hafta aynı kostümleydik. Bir de bu, düğünümden sonraki ilk projemdi. Gelinliğimi çıkarıp, yine gelinlik provasına gittim. “Bitmiyor, yeter” dedim (gülüyor). O kadar çok gelinlikli fotoğrafım var ki, artık hayranlarım dalga geçmeye başladı.

- Canlandırdığınız karakterlerden bahseder misiniz?

G.K.: Esma, düğünden kaçarken, bir ormanın içinde Bülent’e rastlıyor. Hakikaten çarpışarak karşılaşıyorlar. Abisi arkalarından tüfekle koştururken, birden Bülent’i görüyor ve kardeşi ona kaçtı sanıyor. Bülent de hikayeye dahil oluyor ve beraber kaçmaya başlıyorlar. Bu ikilinin komik hallerini izleyecekler.

M.M.K.: Bülent, şehirden uzaklaşmak isteyen, hayatında hiçbir şeyi başaramamış, babası zengin olduğu için çok fazla sorumluluk alamamış biri. Çok saçma şeyler yaşıyor ve elinden hiçbir şey gelmiyor. Esma’yla yolu kesişecek, ilerleyen zamanlarda da ona aşık olacak.

Haberin Devamı

‘Çocuk, yakın zaman planlarım arasında yok’

- Üst üste film projelerinde yer aldınız. Dizi senaryoları içinize sinmiyor mu?

Ekranda, biraz daha nokta atışı yapmak istiyorum. Biliyorsunuz dizi setleri çok yorucu, hakikaten inanarak, bir işe girmek istiyorum. O yüzden bu ara sinema projelerine daha sıcak bakıyorum. Rahat ve keyifli geçiyor.

‘Tam bir aile filmi oldu’

- Gündeminizde yeni projeler var mı?

Uluslararası bir sinema projemiz var, İran’da. Görüşmelerimiz sürüyor. O yüzden çok bilgi veremiyorum. Olursa, bir Türk kızını oynayacağım.

- Canlandırmak istediğiniz özel bir rol var mı?

Oynamak istediğim karakterler var ama ‘Şunu, şunu istiyorum’ diyemem. Bir aksiyon projesini hep istedim. Vurmalı kırmalı, uçmalı bir şeyler keyifli olabilir.

- Evlilik nasıl gidiyor?

Bizim için evlendikten sonra bir şey değişmedi... İşimizde gücümüzdeyiz.

Bazen farklı şehirlerde oluyoruz. Düşünüldüğü gibi, ‘Evlendin artık, bırak işi eşinle ol’ gibi bir durumuz yok. Keyifli gidiyor. Evlilikten başlarda da korkmadım.

Haberin Devamı

- Çocuk istiyor musunuz?

İleride inşallah. Tabii ki anne olmak istiyorum ama yakın zaman planlarım arasında yok. Daha kendimi çocuk gibi hissediyorum.

‘Tam bir aile filmi oldu’

‘Hep ilgi gören biriydim’

- Sizi sosyal medya fenomeni olarak tanıdık. Oyunculuk maceranız nasıl başladı?

Sosyal medyada dikkat çekince, teklifler gelmeye başladı. Sinemaya ‘Kolpaçino’ filmiyle adım attım. Sonra diziler geldi.

- Eğitiminiz ne üzerine?

Siyaset bilimi okudum. Şimdi de Beykent Üniversitesi’nde oyunculuğa devam ediyorum. Bir de Makedonya’da hukuk eğitimi alıyorum. Küçüklüğümden beri hukuk okumayı istiyordum.

- Oyunculuk, çocukluk hayaliniz miydi?

Hayalimde yoktu ama eski milli basketbolcuyum. İlgi hep üzerimde olsun isterdim. Lisede de ilgi gören biriydim. Kamera karşısında olmaktan keyif alınca, oyunculuğa devam ettim.

- Aşk hayatınız nasıl gidiyor?

Kalbimde biri yok, keşke olsa... Aşık olmak çok güzel bir duygu. Baba olmayı da çok istiyorum.

G.K.: Herkes istiyor da, anne olmak zor olan. Hem bu mesleği yapan hem de çocuk doğurup büyüten, sonra da işine devam eden oyuncuları hakikaten takdir ediyorum.

Haberin Devamı

- ‘Organik Aşk’ ilk başrolünüz. Role nasıl hazırlandınız?

Fiziken zaten hazırdım. Oyuncu koçumla bir hafta eve kapandık, senaryoyu yaladık yuttuk. Kostümü giydikten sonra karaktere girmemek imkansızdı zaten.