Cadde Tarık Akan sahnesi duygulandırdı

Tarık Akan sahnesi duygulandırdı

21.12.2016 - 09:43 | Son Güncellenme:

'Ne Seninle Ne Sensiz' adlı tiyatro oyununun galası, önceki akşam Kadıköy Akla Kara Tiyatrosu'nda gerçekleşti.

Tarık Akan sahnesi duygulandırdı

Oyuncu kadrosunda Zeynep Gülmez, Yosi Mizrahi, Buket Dereoğlu ve Fatih Gülnar'ın yer aldığı 'Ne Seninle Ne Sensiz' adlı komedi oyununa, Tarık Akan göndermesi damga vurdu. Buket Dereoğlu'nun rol gereği televizyon izlediği sahnede, Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Tarık Akan'lı bir bölüm aktarıldı. Tiyatro sahnesinde Akan'ın siluetini gören izleyiciler, büyük ustayı dakikalarca ayakta alkışladı.

Haberin Devamı

"MALİYEYİ PEŞİMİZE TAKIYORLAR"

Galaya Emre Kınay, Hakan Bilgin, Necmi Yapıcı gibi birçok isim katıldı. Yosi Mizrahi'ye destek olmak için Akla Kara Tiyatrosu'na gelen Kınay, "Acı günler yaşıyoruz, bugünlerde gülmeye ihtiyacımız var. Komedi bir oyunda arkadaşlarımıza destek olmak için geldik, buruk da olsa biraz gülmek bize iyi gelecektir" dedi.

Diziler hakkında konuşan ünlü tiyatrocu, "Sabah programlarında atan tutanlar var, dizi başı 150-170 Bin TL paralar konuşuluyor. Keşke olsa ama nerede o günler, yok öyle kazançlar. Deliler kuyuya taş atıyorlar, sonra maliye peşimize düşüyor. 'Bu paranın vergisi nerede?' diye, böyle bir para yok ki vergisi olsun. Sonra maliyeyi peşimize takıyorlar" sözleriyle, yalan yanlış bilgiler verilmesine sitem etti.