Cadde Tarkan dijital ortamdan arsa bakıyor

Tarkan dijital ortamdan arsa bakıyor

05.02.2022 - 07:47 | Son Güncellenme:

Koronavirüs pandemisinde ailesiyle Almanya'ya giden Tarkan, son dönemde popüler olan NFT ve Metaverse dünyasına merak sardı. Megastar'ın, kendi yaşadığı evi ve çevresini dijital ortamda satın aldığı öğrenildi.

Tarkan dijital ortamdan arsa bakıyor

Bir süredir ailesiyle birlikte Almanya’da yaşayan Tarkan, koronavirüse yakalanmıştı. Ünlü şarkıcı, testinin pozitif çıktığını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Haberin Devamı

"ÇOK DİKKAT ETMEME RAĞMEN YAKALANDIM"
5.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram'da bir fotoğrafını yayınlayan sanatçı, "10 gün kadar önce PCR testim pozitif çıktı. Çok dikkat etmeme rağmen yakalandım ben de bu virüse. Ama merak etmeyin, çok hafif semptomlarla atlattım ve şimdi gayet iyiyim. Aşıyla ilgili olumlu, olumsuz çok şey söyleniyor, yazılıyor, çiziliyor ve ben de neye inanacağımı şaşırıyorum bazen ama bu virüse yakalandığımda 'iyi ki aşılıyım' diye düşündüm hep. Çünkü biliyor ve görüyorum ki aşı olmayanlar çok daha ağır atlatıyor Covid'i. Aman kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın canlarım. Sizi seviyorum" mesajını yazmıştı.

Tarkan dijital ortamdan arsa bakıyor

TARKAN DİJİTAL ORTAMDA
Öte yandan Megastar, yatırımlarını artık dijital üzerinden yapmaya başladı. Metaverse’de bir platformda arsa inceleyen Tarkan, vaktinin bir bölümünü, değerlenmekte olan sanal arsalara harcıyor. Ünlü sanatçının, Sarıyer’de kendi yaşadığı evi ve çevresini dijital ortamda satın aldığı iddia edildi.