Cadde Tarkan: Yazı özledim

Tarkan: Yazı özledim

28.02.2021 - 11:57 | Son Güncellenme:

Pandemi sürecinde kendisini önlem amaçlı karantinaya alan megastar Tarkan Tevetoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ah ah, inşallah yakındır o günler" diyerek yazı özlediğini ifade etti.

Tarkan: Yazı özledim

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle kendisini önlem amaçlı evinde karantinaya alan Tarkan, birçok ünlü isim gibi bu süreçte sıkı bir sosyal medya kullanıcısı oldu.

Haberin Devamı

Uzun süredir eşi Pınar Dilek Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte Almanya'da olan Tarkan, sık sık gündem olan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

'YAZI ÖZLEDİM'
Havuz kenarında güneşlenirken çekilen eski bir karesini yayınlayan Tarkan, bu paylaşımına "Yazı özledim. Tenimde güneşin sıcağını, kumsalı, denizi, yüzmeyi... Pandemi paranoyası olmadan tatil yapmayı... Ah ah, inşallah yakındır o günler" mesajını yazdı.

Tarkan: Yazı özledim

'SAÇ BAŞ BU HALDE!'
Pandemi sürecinde kuaför ve berberlere gidemediği için saçlarını uzatan ve eski bir karesini sosyal medya hesabından yayınlayan 47 yaşındaki megastar, paylaşımına, "Saç baş bu halde sabahları... Ki bu fotoğraf birkaç ay önceden. Şimdi durum daha da beter. Galiba yakında gidici bu saçlar... #Tbt..." notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

Tarkan: Yazı özledim

YENİ STİLİNİ PAYLAŞMIŞTI
Temmuz ayında yeni stilini sosyal medya hesabından yayınlayan Tarkan, gönderisini, "Aylardır kestiremedim saçlarımı. Bu pandemi döneminde son durumum bu. Ay, ne yapmalı? Kestirmeli mi, uzatmalı mı?" notuyla paylaşmıştı.

Sakallarını da uzatan ünlü şarkıcı paylaşımıyla takipçilerini ikiye bölmüştü. Kimi takipçisi "Kesinlikle uzatmalısın" derken, kimisi ise "Eski hali daha güzeldi" yorumunu yapmıştı.

"BELKİ DE UZATIRIM TEKRAR"
Tarkan, gelen yorumların üzerine; "Yorumlarınızın çoğu uzatmamdan yana galiba. Vallahi ben de özlemişim uzun saçlı olmayı. Belki de uzatırım tekrar" demişti.

Tarkan: Yazı özledim