Cadde 'Teşkilat' dizisinin yayın tarihi belli oldu

'Teşkilat' dizisinin yayın tarihi belli oldu

27.02.2021 - 13:32 | Son Güncellenme:

TRT1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan 'Teşkilat' dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Mesut Akusta'nın paylaştığı 'Teşkilat'ın yayın tarihi de belli oldu.

Teşkilat dizisinin yayın tarihi belli oldu

Yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Teşkilat', 7 Mart 2021 Pazar günü TRT 1’de izleyiciyle buluşacak. ‘Teşkilat’ dizisinde, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek.

Haberin Devamı

MİT’in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de dizide yer alacak.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı ‘Teşkilat’ın ilk tanıtımı yayınlandı.

Çekimleri Ankara'da yapılan ‘Teşkilat’ dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla 'yer altına' inen ‘yedi vatan sevdalısının’ mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getirecek.

Teşkilat dizisinin yayın tarihi belli oldu