Cadde Teşkilat Sermet kimdir, gerçek adı nedir? Atılay Uluışık oynadığı diziler neler, kaç yaşında?

Teşkilat Sermet kimdir, gerçek adı nedir? Atılay Uluışık oynadığı diziler neler, kaç yaşında?

28.11.2021 - 20:24 | Son Güncellenme:

Teşkilat dizisinde Sermet karakteri öne çıkıyor. Ekrana gelen son bölümde Sermet rolü dikkat çekmişti. İzleyenler Teşkilat dizisi Sermet kimdir sorusunu aramaya başladı. Sermet karakterini oynayan Atılay Uluışık kimdir, kaç yaşında, nereli?

Teşkilat Sermet kimdir, gerçek adı nedir Atılay Uluışık oynadığı diziler neler, kaç yaşında

Atılay Uluışık, Bizimkiler dizisindeki rolü ile hafızalara kazınmıştı. Başarılı oyuncu son günlerin konuşulan dizisi Teşikilat'ta başarılı bir performans sergiliyor. Seyirciler Teşkilat Sermet gerçek adı nedir sorusunu yöneltiyor. İşte, Teşkilat dizisi Sermet'i oynayan Atılay Uluışık hayatı...

Haberin Devamı

ATILAY ULUIŞIK KİMDİR?

Uluışık, 9 Mart 1977 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 1995 yılında Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nden sonra, Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Mühendisliği Bölümü'nden 2000 yılında mezun olmuştur.

14 yıl süren ve 2002 yılında son bulan Bizimkiler dizisinde rol almaya başladığında 12 yaşında olan oyuncunun kariyeri, Ali Poyrazoğlu ile TRT'de oynadığı bayram skeçlerine dayanmaktadır. Dizi başladığı sırada Şehir Tiyatroları'nda da rol almaktaydı. Tiyatroya, dizi için istenen çocuk tarif edildiğinde Uluışık da Bizimkiler dizisinde rol almaya başladı. Atv'de yayımlanan Doksanlar dizisinde öğretmen Kemal'i canlandırmıştır. Oyuncunun Alya isminde bir kızı vardır.