Cadde 'Oyunculuğum ben öldükten sonra da devam edebilir'

'Oyunculuğum ben öldükten sonra da devam edebilir'

18.05.2023 - 08:00 | Son Güncellenme:

ABD'li Hollywood yıldızı ve yapımcı Tom Hanks, geçtiğimiz sene titreyen ellerinin görüntüsünün yayılmasıyla hayranlarını korkutmuş ünlü ismin sağlığı için endişelenmelerine sebep olmuştu. Son olarak önceki günlerde bir podcast programına katılan aktör, yapay zeka teknolojisi sayesinde öldükten sonra da filmlerde yer alabileceğini açıklamasıyla adından söz ettirdi.

Oyunculuğum ben öldükten sonra da devam edebilir

'Forrest Gump', 'Green Mile' ve 'Cast Away' gibi filmler ile akıllara kazınan 66 yaşındaki usta oyuncu Tom Hanks, geçtiğimiz sene 'Elvis' filminin galasında ellerinin titrediğinin görülmesiyle hayranlarını endişelendirmişti.

Haberin Devamı

4 Haziran'da kaydedilen görüntülerde, kalabalık gülerken ve efsane aktörün esprili sözleri için tezahürat yaparken, mikrofonunu sabit tutmak için mücadele eden Hanks'in ellerinin titremesi dikkat çekmişti.

Oyunculuğum ben öldükten sonra da devam edebilir

2013 yılında Tip 2 diyabeti olduğunu halka açıklayan ünlü isim, hayranlarıyla konuşurken mikrofonu titreyen elleri arasında hareket ettirmiş; sonrasında ise iki eliyle birden tutmaya çalışmıştı.

"SAĞLIĞI ONU İLGİLENDİRİR"

Tom Hanks'in titreyen ellerinin görüntüleri ve yaşıyor olabileceği sağlık sorunları kısa sürede viral olurken; Hollywood yıldızının hayranları, akörün sağlığıyla ilgili yapılan spekülasyonların 'yanlış ve uygunsuz' olduğunu söyleyerek sosyal medyaya akın etmişti.

Oyunculuğum ben öldükten sonra da devam edebilir

Bir Twitter kullanıcısı, "Hanks hala kalan en iyi oyunculardan biri... Sağlığı onu ilgilendirir" diye yazarken, bir başkası ise yıldızın titreyen ellerinin muhtemelen şeker hastalığından kaynaklandığını ve bunun alarma geçilmesine neden olmaması gerektiğini söylemişti.

Haberin Devamı

Başka kullanıcılar da, aktörün yaşadığı sorunun geçmişte geçirdiği koronavirüsle bağlantılı olabileceğini savunmuştu.

Oyunculuğum ben öldükten sonra da devam edebilir

YAPAY ZEKA OLASILIĞINI GÜNDEME GETİRDİ

Son olarak 'A Man Called Otto' adlı filmde rol alan Tom Hanks, yapay zeka kullanarak kariyerinin ölümünden sonra da devam etmesi olasılığını gündeme getirmesiyle adından söz ettirdi.

Oyunculuğum ben öldükten sonra da devam edebilir

'The Adam Buxton' adlı podcast programına katılan ünlü isim, teknolojinin kendi suretini yeniden yaratmak için kullanılabileceğini ve böylece 'kıyamete kadar' filmlerde yer almaya devam edebileceğini söyledi.

Oyunculuğum ben öldükten sonra da devam edebilir

"BU AYRIMI YAPMAYACAK İNSANLAR VARDIR"

"Herkes deep fake teknolojisi veya yapay zeka sayesinde kendini herhangi bir yaşta yeniden yaratabilir. Yarın bana bir otobüs çarpabilir ama oyunculuğum ve performanslarım bu teknoloji sayesinde devam edebilir" diye konuşan aktör, şöyle devam etti:

Şüphesiz ki insanlar ekranda gördüklerinin yapay zeka olduğunu anlayabilecekler, ama asıl soru şu ki; bunu umursayacaklar mı? Umursamayacak, bu ayrımı yapmayacak bazı insanlar olduğuna eminim.

Yazarlar