Cadde Tuba Ünsal: Prenses olmak her genç kızın hayalidir!

Tuba Ünsal: Prenses olmak her genç kızın hayalidir!

07.04.2024 - 14:19 | Son Güncellenme:

'Mehmed Fetihler Sultanı'nın Mara Hatun'u Tuba Ünsal, Serkan Çayoğlu'nun 'II. Mehmed' olarak başrolünde yer aldığı dizi ve kendi rolü hakkkında konuştu.

Tuba Ünsal: Prenses olmak her genç kızın hayalidir

Yönetmenliğini Şafak Bal ve Yıldıray Yıldırım’ın üstlendiği TRT 1 dizisi 'Mehmed Fetihler Sultanı' ekibi, 6 Nisan akşamı iftar yemeğinde buluştu. Tuba Ünsal, yaklaşık 400 kişinin katıldığı yemek sonrası basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

Haberin Devamı

"HİÇ BİLMEDİĞİM BİR DÖNEMİ OYNUYORUM"

Dizide 'Mara Hatun' karakterine hayat veren Tuba Ünsal, "Ekiple beraber iftarımızı yaptık. O kadar kalabalığız ki, erkekler ve harem bölümü ayrı sette. Bir araya geldik, görkemli bir iftar yemeği oldu. Uzun zamandır bir tarih dizisinde ilk kez harem işleniyor. Çok mutluyum, dünya çapında bir iş bence. Birçok projede yer aldım ama bu dizideki kadar keyif almadım. Çünkü hiç bilmediğin bir dönemi canlandırmaya çalışıyorsun dedi.

Tuba Ünsal: Prenses olmak her genç kızın hayalidir

"OĞLUM KILIÇ, KIZIM AT SAHNESİNE DENK GELDİ"

Bir de ben prenses rolündeyim. Bu her genç kızın hayalidir. Civan (eski eşi Mirgün Cabas ile evliliğinden dünyaya gelen 11 yaşındaki oğlu) buradaki bir kılıç sahnemde beni izlemeye geldi ve muazzam etkilendi. Kızım da bir at sahnemde denk geldi, çok hoşuna gitti.

Tuba Ünsal: Prenses olmak her genç kızın hayalidir

BAYRAM PLANI HAZIR

Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile bir tatil planı olduğunu belirten ünlü isim, "Bu kıyafetler benim bayramlığım. Çok sevdiğim bir tasarımcının kıyafetiyle geldim bu geceye. Sizce de güzel mi? Bu arada biz çok şanslıyız. Bütün ekip bayramda izin yapacağız. O yüzden hemen bayram planlarını yaptık" şeklinde konuştu.