Cadde Tuğba Özay'ın isyanı: Bu kadar vicdansızlık olmaz!

Tuğba Özay'ın isyanı: Bu kadar vicdansızlık olmaz!

06.08.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Tuğba Özay, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden 44 yaşındaki model ve şarkıcı, son dönemde yüksek kira talep eden ev sahiplerine isyan etti. Parayla ilgili yazdığı yeni şarkısı hakkında "Çok konuşulacak" yorumunda bulunan Tuğba Özay'ın sarfettiği sert sözler de dikkat çekti.

Tuğba Özayın isyanı: Bu kadar vicdansızlık olmaz

MESUT YILMAZ / MİLLİYET
Bir dönem podyumların en popüler isimlerinden olan, 1995 yılında Miss Model of Turkey seçilen, ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci seçilen Tuğba Özay, geçtiğimiz nisan ayında TV100'de ekranlara gelen 'Beyin Dedektifi' programına konuk olmuş, 2007'de hapse girdiği dönemde yaşadıklarını anlatmıştı.

Haberin Devamı

"ÇOK KORKUNÇTU!"

"Hayatınızda yaşamak istemediğiniz olay hangisiydi?" sorusuna ünlü isim, “15 yaşımda ailemle trafik kazası geçirmiştim, çok korkunçtu. O kazada annemle babamın hayatını kurtaran ben oldum. Köprü yolunda babam arabadan yola fırladı. Boynum kırılıyordu. Babam ölü gibi yerde yatıyordu. Karşıdan tır geliyordu. El salladım 'Dur' diye, babamın üstüne kapandım. Annem su parkının içine düşmüş. Ben söylemesem babamla bizi alıp hastaneye götürecekler. Annem o kar, tipinin içinde kalacaktı” yanıtını vermişti.

Tuğba Özayın isyanı: Bu kadar vicdansızlık olmaz

"PANİK ATAKLAR BAŞLADI"

2007'de 5.5 ay cezaevinde yatan Özay, "Hayatımda hazmedemediğim şeyler var. Hapse girmem, ilgim olmayan bir olaydan 5.5 ay hapis yattım. Çok ciddi bir travmaydı. En yoğun çalıştığım dönemdi, asla hak etmedim. Fakat o dört duvar arasındaki süreci de iyi ki yaşamışım. O acılardan çok şey öğrendim. Oradaki acılı kadınların yaşamını öğrenince dünyaya daha farklı bakmaya başladım. Kendi içimde olgunlaştım. O süreçten sonra panik ataklar başladı. Cezaevinde okudum, yazdım, insanları dinledim. 15 adımlık avluda kuşları izledim, ağladım" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

"İNSANLAR MERHAMETİNİ KAYBETMİŞ"

Son olarak Nişantaşı City's'de görüntülenen Tuğba Özay, geçtiğimiz aylarda giderek artan ev kiraları sebebiyle tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

Ev sahiplerine isyanım var. Bu kadar vicdansızlık olmaz! Ev sahipleri şu zor dönemde çok vicdansızlık yapıyorlar. 5 bin TL'ye verdiğin yere 15-20 bin TL istiyorsun. Neye göre, kime göre bu fiyatları bekliyorlar? İnsanlar merhametini, vicdanını kaybetmiş. Bu kadar da vicdansızlık olur mu? İnsanlara yazık. Çok üzülüyorum bu duruma.

"ARTIK HERKES PARAYA SATIYOR KENDİNİ"

Parayla ilgili şarkı yazdığını açıklayan Özay, "Yeni şarkım çıkıyor. Parayla ilgili bir şarkı. Çok konuşulacak bir şarkı olacak. Şarkının adı da 'Satılık Yürekler' olacak. Artık herkes paraya satıyor kendini" şeklinde konuştu.

Tuğba Özayın isyanı: Bu kadar vicdansızlık olmaz

"YAKALARSANIZ YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Özel hayatı hakkında yöneltilen sorulara, "Özel hayatım hakkında konuşmayı sevmem ama yakalarsanız da yapacak bir şey yok" yanıtını veren ünlü manken, yolda geçen bir vatandaşın köpeğini kucağına alarak sevdi.