Cadde Tuğba Özerk: Kahkaha atarak röportaj veremem!

Tuğba Özerk: Kahkaha atarak röportaj veremem!

25.10.2023 - 07:45 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, geçtiğimiz gün Bebek Parkı’nda yürüyüş yaparken kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Özerk, İsrail-Filistin savaşında vefat eden sivillerden ve çocuklardan dolayı keyfinin olmadığını dile getirdi.

Tuğba Özerk: Kahkaha atarak röportaj veremem

Tuğba Özerk, önceki gün Bebek Parkı’nda yürüyüş yaparken görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı "Spor her zaman hayatımda var, günde 10 bin adım yürüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Yakın zamanda kulaklarıyla ilgili problem yaşayan 43 yaşındaki Özerk, muhabirlerin sağlık durumuyla ilgili sorularına da yanıt verdi.

Tuğba Özerk: Kahkaha atarak röportaj veremem

"ESTETİK AMAÇLI DEĞİL, SAĞLIK İÇİNDİ"

"Ufak bir şey, önemli değil" diyen ünlü isim, şöyle devam etti:

Estetik amaçlı değil sağlık içindi, daha önce geçirmiş olduğum trafik kazasından kalma bir durumdu ben de aksatıyordum sürekli ve sonunda yaptırayım dedim.

"KEYFİM HİÇ YOK"

Son günlerdeki İsrail-Filistin savaşında vefat eden sivillerden ve çocuklardan dolayı kahkaha atarak röportaj verme durumunun olmadığını söyleyen şarkıcı, "Keyfim hiç yok, dünyanın iyi olmasını istiyorum. Müsadenizi isteyeyim ben" diyerek yoluna devam etti.

Tuğba Özerk: Kahkaha atarak röportaj veremem

"BU ÇOCUK MELODİK AĞLIYOR"

Öte yandan Melike Öcalan'ın sunumuyla TRT Müzik’te ekranlara gelen 'Hayatım Müzik' programına konuk olan şarkıcı, henüz dokuz aylıkken Sezen Aksu’nun "Bu çocuk melodik ağlıyor, görürsünüz çok büyük bir şarkıcı olacak" sözleriyle müzik yeteneğinin keşfedildiğini söylemişti.

Haberin Devamı

2.5 yaşında şarkı söylemeye başlayandığını belirten sanatçı, ilk söylediği parçanın ‘Mastika’ olduğunu açıklamıştı.