Cadde Tuğçe Tayfur: Şu anda geçiş sürecindeyim!

Tuğçe Tayfur: Şu anda geçiş sürecindeyim!

25.03.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

"Maneviyatım ağır basıyor" diyerek sahneyi bırakan Tuğçe Tayfur, "Kendi nefsimle mücadele ediyorum. Herkes gibi ben de farkındayım örtünmenin bu olmadığının" sözleriyle ise tesettüre girdiği yönündeki iddiaları yalanlamıştı. Sevgilisi Burak Kalfa ile Ortaköy’de bir mekanda sahura davetli olan Tuğçe Tayfur'dan çok konuşulan paylaşımları hakkında yeni bir açıklama geldi.

Tuğçe Tayfur: Şu anda geçiş sürecindeyim

Usta sanatçı Ferdi Tayfur ve oyuncu Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz ocak ayında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gündeme gelmişti. Sahneyi bıraktığını açıklayan müzisyen, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Sevgili dinleyicilerim, 18 yaşından beri bu işi profesyonel olarak yapıyorum biliyorsunuz ki. Çok anılar biriktirdim, çok şey öğrendim. Yeri geldi eğlendim güldüm, yeri geldi ağladım, yeri geldi büyük kazıklar yedim, yeri geldi haksızlığa uğradım. Magazin dediğimiz şey belki de bu tarz işlerin en büyük bedellerinden biri. Ama bu süreçte istediğim her şeyi başardım.

"BEN ARTIK SAHNE ALMAK İSTEMİYORUM"

"En büyük gururum babamın şarkılarını sizlerle birlikte hep bir ağızdan söyledim" diyen Tayfur, "Ben artık sahne almak istemiyorum. Bu işin bazı şeyleri bana ağır gelmeye başladı. Birkaç zamandır sözünü verdiğim sahneleri bitirmeyi bekliyordum. Bundan sonra ne yaparım benim için de sürpriz olacak. Bu zamana kadar şarkıları benimle göz göze kalp kalbe söyleyen tüm dinleyicilerime sevgilerimi iletiyorum ve anlayışınızı bekliyorum" mesajını yayınlamıştı.

Tuğçe Tayfur: Şu anda geçiş sürecindeyim

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sürpriz bir kararla sahne kariyerini bitiren Ferdi Tayfur'un ve Necla Nazır'ın kızı, son olarak Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Fotoğrafları çok konuşulan Tayfur, tesettüre girdiği yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Tuğçe Tayfur: Şu anda geçiş sürecindeyim

Haberin Devamı

"TESETTÜR BU DEĞİL! ÖRTÜNMEK BU DEĞİL"

Paylaşımına gelen eleştirilere cevap veren ve tesettüre girmediğini vurgulayan Tuğçe Tayfur'un açıklaması şöyle:

İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. Ben tesettüre girdiğimi açıklamadım. Ağzımdan hiç öyle bir laf çıkmadı. Sadece kendi Instagram sayfamda her Instagram'ı olan gibi günlük fotoğraflarımı paylaşıyorum. İslam dinine inananlar için tesettür bu değil. Örtünmek bu değil. Ama dinimiz hoşgörü dini. Ben kendi nefsimle mücadele ediyorum yoksa herkes gibi ben de farkındayım örtünmenin bu olmadığının. Allah en doğru şekilde yapmayı nasip etsin. Şimdiden herkese hayırlı ramazanlar. Sevgiler.

Tuğçe Tayfur: Şu anda geçiş sürecindeyim

"ALLAH İLE KUL ARASINDA"

Tuğçe Tayfur, önceki gece sevgilisi Burak Kalfa ile Ortaköy’de bir mekanda sahura davetliydi. Ünlü isim, "Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. İlk sahuru burada yapmıştık geçen sene. Biz burada tanıştık. Kıyafetim ile ilgili konuşmak istiyorsak da, ben günlük fotoğraflarımı paylaşırken farklı yerlere çekildi. Şu anda geçiş sürecindeyim sanırım. Bu görüşe tesettür dememek lazım bence dinimize göre. Bunlar ince konular Allah ile kul arasında. Şu an bu kadar yapabiliyorum. Harika bir süreçteyim. Dini daha iyi öğrenmeye çalışıyorum. Kitaplar okuyorum. Kulaktan dolma bilgiler ile hareket etmiyorum" ifadelerini kullandı.

Tuğçe Tayfur: Şu anda geçiş sürecindeyim

"KIŞA DOĞRU EVLİLİK VAR"

Burak Kalfa ile geçtiğimiz yıl aşk yaşamaya başlayan Tuğçe Tayfur, evlilik süreci hakkında, "Evet, evliliğe dair düşüncelerimiz mevcut. Önümüzdeki yazı atlattıktan sonra kış aylarına doğru bir evlilik düşünüyoruz. Allah'ın izniyle her şey yolunda" dedi.