Cadde Türkiye bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster'

Türkiye bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster'

18.03.2024 - 00:25 | Son Güncellenme:

Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Ekipler Tuğçe'yi ağır yaralanmış şekilde buldu. Eren kızının üzüntüsünü Kubilay'dan çıkarttı. Efe çaresizlik içerisinde olumlu haber bekliyor. İşte dizinin duygu dolu son bölümünün özeti...

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı, kadrosunda Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerin yer aldığı Yargı 87'nci bölümüyle ekrana geldi. Diziden öne çıkanlar şu şekilde:

Haberin Devamı

Yekta ve Laçin nikah için masaya oturmuşlardı. Memurun sorusuna Laçin, Yekta'nın gözlerine bakarak "Senin gibi birisiyle asla evlenmeyeceğim. Hayatın boyunca beni ezdin, beni kullandın. Tek istediğin sana köle olan Laçin'in hizmeti. Seni ve oyunlarını anlayacak kadar çok yaşadım ben Yekta. Ne seni ne de sana ait olan hiçbir şeyi istemiyorum o yüzden hayır." dedi.

'YARGI' SON BÖLÜM

Eren ve Efe elindeki cinayet dosyayı için deniz kıyısına gelmişlerdi. Ekiplerde denizde bir başka kişinin bedenine ulaştılar . Eren bulunan kişinin cinsiyetini sorarken örtüyle kapanan yüzünü açınca dehşete kapıldı. Tuğçe'nin ağır yaralı haliyle yüzleşen Eren ve Efe yardım çığlıklarıyla ambulansa taşıdı. Eren'in, "Parçalamışlar kızımı, parçalamışlar Ilgaz" sözleri yürek yaktı.

Haberin Devamı

Türkiye bu sahneye ağladı Bir kerecik bana çiçeğimi göster

EFE ACISIYLA KENDİNDEN GEÇTİ

Efe ile Parla gözyaşları içinde acısını paylaşıyorlardı. Efe, "Şu anda dünyayı yakmak istiyorum. Tuğçe'nin sağlam bir yeri kalmış mı? Ben beni seven tek bir insanı, sevdiğim kadını koruyamadım" sözleriyle duvarı yumruklayarak kendinden geçti.

"PARÇALAMIŞLAR KIZIMI!" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Türkiye bu sahneye ağladı Bir kerecik bana çiçeğimi göster

EREN, KUBİLAY'A YUMRUK ATTI

Eren emniyete gelerek Tuğçe'nin arabasının görüntülerini izlemek izledi. Kubilay yanına gelerek Eren'in görüntüleri izlemesinin yasak olduğunu söyledi. Kubilay'ın sözleri sonrası Eren çok sinirlenerek Kubilay'a saldırdı. Eren yumruk attıktan sonra araya Ilgaz girerek acısını paylaştı.

Türkiye bu sahneye ağladı Bir kerecik bana çiçeğimi göster

'SAKIN DOSYAYI TALEP ETME'

Eren için kızının suçluları bulunana kadar görevden uzaklaştırma talep eden İclal'le Olgaz karşılaştı. Ilgaz, "İclal sakın dosyayı talep etme." dedi. İclal, "Kim bakacak, senin yakın arkadaşının kızı. Efe savcının sevgilisi." cevabını verdi. Ilgaz'ın, "Eren'i en iyi senin anlaman gerekmez mi?" sorusuna İclal bu yüzden onu korumak istediğini söyledi.

Türkiye bu sahneye ağladı Bir kerecik bana çiçeğimi göster

EREN'İN GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Eren kızının erkek arkadaşı Efe'den sağlık durumunu öğrendi. Eren gözyaşları içinde hastane çalışanına "Bir kerecik bana çiçeğimi göster. Bir kere bana kızımı göster." dedi.

"ÖLDÜR BABA ONLARI" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Türkiye bu sahneye ağladı Bir kerecik bana çiçeğimi göster

HASTANE ÇALIŞANI DA OLAYIN İÇİNDEYMİŞ

Eren'in görüşmek izin istediği hastane çalışanı arabaya gelerek arkadaşlarıyla buluştu. Arkadaşlarının meraklı sorularına "Kız ölmemiş" yanıtını verdi.