Cadde Türk kızı Aşk Adası'nı kasıp kavurdu! Önce 'seri katildim' dedi, sonra öpücük geldi

Türk kızı Aşk Adası'nı kasıp kavurdu! Önce 'seri katildim' dedi, sonra öpücük geldi

14.06.2022 - 07:04 | Son Güncellenme:

Ekin Su Cülcüloğlu, İngiltere'nin çok izlenen ve konuşulan reality şovu Aşk Adası'nda (Love Island) ortalığı kasıp kavuruyor. Türk kızı hem adadaki sıcak yakınlaşmaları hem de yaptığı açıklamalarla rakiplerini epey zorluyor.

Türk kızı Aşk Adasını kasıp kavurdu Önce seri katildim dedi, sonra öpücük geldi

Milliyet.com.tr - İngiltere'nin en çok izlenen yarışma programlarından Aşk Adası'na (Love Island) katılan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu ülkede en çok konuşulan isimler arasına girdi. Türkiye'de de hatırı sayılır bir takipçi kitlesi olan yarışmada yer alan Cülcüloğlu, Türkiye'de bir süre dizilerde rol aldıktan sonra eğitimini devam ettirmek için Londra’ya gitti ve burada Central Lancashire Üniversitesi'nde sahne sanatları okudu. Üniversitede okuduğu dönemde arkadaşları onu 'Susie Hayzel' olarak tanıyorlardı. Ancak 'Aşk Adası' yarışmasına katıldıktan sonra gerçek adını öğrendiklerinde çok şaşırdılar. Üniversite arkadaşları, "Onu sadece 'Susie' olarak tanıyorduk. Bu nedenle Ekin Su adını kullanmaya başlaması sürpriz oldu" diyerek şunları ekledi:

Haberin Devamı

"Ekin Su her zaman ünlü olmak istedi ve sahne sanatları okudu. Üniversitede Miss World, Miss Ireland ve Miss Central London güzellik yarışmalarına katıldı. Bu yüzden Love Island'da olmak ona yakışıyor."

Türk kızı Aşk Adasını kasıp kavurdu Önce seri katildim dedi, sonra öpücük geldi

Ekin Su Cülcüloğlu 'Aşk Adası' yarışmacılarından Liam Llewellyn ile çıktığı randevuda kendisini anlatırken, Türkiye’deki bir dizide seri katili canlandırdığını söylemesiyle İngiliz basınında gündem oldu. "Gerçekten tuhaf karakterler canlandırdım" diyerek Liam'a yakınlaşan Cülcüloğlu, Liam'ın flörtleştiği Gemma’nın tepkisini çekince adada olaylar çıktı. Bunun ardından Ekin Su Cülcüloğlu, geçen pazar günü Davide Sanclimenti ile öpüştükten sadece birkaç saat sonra adaya yeni katılan Jacques O'Neill'le flört ederken görüntülendi.

'BEYNİ' OLAN BİRİNİ ARIYORUM'

Hayatını Londra ve İstanbul arasında mekik dokuyarak sürdüren 27 yaşındaki Türk kızı, yarışmaya geçen çarşamba akşamı katıldı ve eve girer girmez ilgi odağı olmayı başardı. Yarışmadaki diğer kızlara söyledikleriyle de çok konuşulan Cülcüloğlu, burada tek mevsimlik bir aşk için bulunmadığını ve hayatının aşkını bulmak istediğini dile getirdi. Ekin Su Cülcüloğlu ayrıca kendini beğenmişlikten hoşlanmadığını belirterek şunları da aktardı:

Haberin Devamı

"Beni en çok etkileyen şey beyin! Zeki, iyi sohbet edebildiğim birini arıyorum."

Güzel oyuncuya Türkiye’den de destek yağıyor, birçok Türk kullanıcı da Türkçe ve İngilizce tweetlerle Cülcüloğlu’na destek veriyor.

Miss Turkey 2017’ye katılan ancak dereceye giremeyen Ekin Su Cülcüloğlu ilk kez "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" adlı dizide boy gösterdi. Bunun yanı sıra birçok defilede de model olarak yer aldı. Cülcüloğlu, "Benimle Söyle" yarışmasında jürilik yaptığı dönemde de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Yazarlar