Cadde Türkan çaresizlik içinde! 'Sevmek öğrenilir mi anne?'

Türkan çaresizlik içinde! 'Sevmek öğrenilir mi anne?'

11.03.2022 - 13:55 | Son Güncellenme:

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Kanal D dizisi 'Üç Kız Kardeş'in dördüncü bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Türkan ve annesi arasında geçen duygusal konuşmada; Türkan, kocası Somer ile aynı evin içinde yabancı gibi yaşadıklarını ve Somer’den boşanmanın belki de kendileri için en iyisinin olacağını ağlayarak itiraf ediyor.

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği Üç Kız Kardeş dizisinin çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

Salı akşamları izleyiciyle buluşan dizide; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan ve Ece Baliç rol alıyor.

Türkan çaresizlik içinde Sevmek öğrenilir mi anne

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Üç Kız Kardeş, yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de.

Yazarlar