Cadde TUVALET ŞOKU!

TUVALET ŞOKU!

28.05.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Önceki akşam Çırağan Sarayı’nda bir davete katılan Karolina Kurkova tuvalette zor anlar yaşadı. Kadın hayranları, etrafını çevirince dışarı çıkamayan süper model, 20 dakika sonunda kendini dışarı attı, ama bu sefer de CADDE’ye yakalandı. İçeride hayranlarıyla fotoğraf çektiren Kurkova, çıkışta İstanbul’daki en spontane pozunu vermiş oldu!

TUVALET ŞOKU

Astaş Gayrimenkul ve Armani / Casa işbirliğinden doğan, Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa Projesi için Çırağan Palace Kempinski’de bir davet verdi. Ev sahipliğini Vedat Aşçı’nın yaptığı geceye sosyete dünyasının tanınmış simaları, Hintli aktirist Aishwarya Rai ile Grease müzikalinden sanatçılar ve Victoria’s Secret’ın gözde modellerinden Karolina Kurkova katıldı.

Haberin Devamı

Eşi ve çocuğuyla gelecek
Onur konuğu olan Kurkova, geceye son gelen isimdi. Oldukça neşeli olduğu gözlenen ünlü manken, “Türkiye ve İstanbul’u çok beğendim. Gündüz tekneyle gezintiye çıktım ve bütün Boğaz’ı gezdim. Yakın zamanda kocam ve çocuğumla geleceğim” dedi. Davetliler ünlü mankenle sohbet etmek için birbirleriyle yarıştı.

Eda mı? Karolina mı?
Davete katılanlar arasında yer alan Eda Taşpınar yine giydiği dekolte kıyafetle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Davetliler bir ara Eda Taşpınar’a mı yoksa dünyaca ünlü Karolina Kurkova’ya mı bakacaklarını bilemedi. Davete katılanlar arasında İstanbul Valisi Muammer Güler, Kaya Çilingiroğlu- Feraye Tanyolaç, Celal - Şebnem Çapa, Can Ateş - Selin Ortaçlı, Gündüz - Sevgi Gedikoğlu, Güler Yiğit -Halil Değer gibi ünlü isimler vardı.

‘Kıroluk yapıyorsun’

TUVALET ŞOKU

Geceye katılan Ece Sükan ayakta kaldığı için sinirlendi. Sükan “Çırağan’da davet yapıyorsun, Grammy ödüllü şarkıcı getiriyosun ama overbooking yapıp milleti ayakta bırakarak en büyük kıroluğu yapıyosun” diyerek tepki gösterdi.