Cadde 'Üç Kız Kardeş' dizisinin afişi yayınlandı

'Üç Kız Kardeş' dizisinin afişi yayınlandı

25.01.2022 - 09:32 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı adlı romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş'in afişi yayınlandı. Çekimleri Ayvalık’ın eşsiz doğasında gerçekleşen, aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanmaya hazırlanan dizinin afişi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Üç Kız Kardeş dizisinin afişi yayınlandı

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, yakında Kanal D'de ekranlara gelecek 'Üç Kız Kardeş' dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU
Dizinin kadrosunda; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç rol alıyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatmaya hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururuken, senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin afişi yayınlandı