Cadde 'Üç Kız Kardeş' düğün var! Sadık ve Müjgan evleniyor

'Üç Kız Kardeş' düğün var! Sadık ve Müjgan evleniyor

24.02.2024 - 10:11 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin üç sezondur ekrana gelen dizisi 'Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Diziye bu hafta; Sadık’ın (Reha Özcan), Müjgan'la (Aydan Şener) evlenmek istemesi damga vuracak.

Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrol oynadığı Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde; Somer, Türkan ve ailesi için sıfırdan başlayarak yeniden hayatını kazanmaya çalışır. Rüçhan ise yıllar sonra kavuştuğu oğlu Kartal ile hastane odasında duygusal bir konuşma yapar.

Haberin Devamı

"SEVİLMEYE YETMEDİ"

Rüçhan’ın Kartal’a “Çok geç kaldım biliyorum” sözüne karşı Kartal’ın “Ben sadece sevmeyi öğrendim Rüçhan Hanım, sadece sevmeyi. O da sevilmeye yetmedi” cevabı Rüçhan’ı gözyaşlarına boğar.

Üç Kız Kardeş düğün var Sadık ve Müjgan evleniyor

EVLİLİK KARARI ŞOKE ETTİ

Sadık’ın sürpriz şekilde Müjgan’ı elinden tutup evine getirmesi ve evleneceğini söylemesi Türkan, Derya ve Dönüş’ü şoke eder. Üç Kız Kardeş’in bu evliliğe karşı çıkıp çıkmayacağı ise yeni bölümde cevap bulacak.

Üç Kız Kardeş düğün var Sadık ve Müjgan evleniyor


İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, yeni bölümleri ile her cumartesi akşamı Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.
Üç Kız Kardeş düğün var Sadık ve Müjgan evleniyor