Cadde 'Üç Kız Kardeş'te her şey darmadağın oldu! Gerçeği öğrenen Dönüş kayıplara karıştı

'Üç Kız Kardeş'te her şey darmadağın oldu! Gerçeği öğrenen Dönüş kayıplara karıştı

31.05.2023 - 00:39 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin salı akşamlarına damga vuran, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizisi 'Üç Kız Kardeş' heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana geldi. Nesrin, Derya’nın evlendiğini öğrenince hesabını sormak için Derya’yı eve çağırdı. Öfkeden gözü dönen Derya o sırada Dönüş'e, kendisinden yıllardır saklanan sırrı açıkladı ve Dönüş duyduklarından sonra kayıplara karıştı.

Merve BARUT / Milliyet.com.tr
İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan, Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in ekrana gelen 51'inci bölümünde; Türkan odasında tek başına gözyaşları içinde doğum gününü kutlarken, Somer elinde hediyesiyle odaya girecekti ancak cesaret edemedi ve vazgeçip kapıdan geri döndü. Türkan'ın doğum gününü yalnız kutlaması Somer'i üzdü ve Somer, Rüçhan'a Türkan'ın doğum günü olduğunu haber verdi.

Haberin Devamı

Derya'nın gizlice Mustafa ile evlendiğini öğrenen Nesrin yıkıldı. Derya ile yüz yüze konuşmak isteyen Nesrin, Nezahat'in Derya'yı arayıp çağırmasını istedi. Nezahat, Derya'yı arayıp Nesrin'in rahatsız olduğunu ve eve gelmesini söyledi. Annesi için telaşlanan Derya hiç vakit kaybetmeden yola çıkacakken, Derya'nın arkadaşı Canan olup biteni öğrenmek için Dönüş'ü aradı. Dönüş, Canan'a telefonda ''Kötü bir şey yok. Hasta işte. Canan, Derya gelsin lütfen'' dedi. Büyük bir panik yaşayan Derya, Ayvalık'a gitti.

'ÜÇ KIZ KARDEŞ' SON BÖLÜM

KARTAL, SOMER'İN ONAYINI ALDI

Somer ve Rüçhan, Türkan’ın doğum günü vesilesiyle ona bir sürpriz hazırlamak isterken; esas sürpriz Türkan ve Kartal’dan onlara geldi. Kartal projenin başında Türkan'ın olmasını istediğini herkese toplantıda söyledi. 

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeşte her şey darmadağın oldu Gerçeği öğrenen Dönüş kayıplara karıştı

Toplantı sonrasında ise Somer ile konuşup, ''Eski eşine iş teklif etmem rahatsız ettise projenin başına sen geçebilirsin. Görüyorum ki sıkıntılı bir ayrılık sürecindesiniz. Aile benim için çok önemlidir. Yuva kurmak zordur, yıkmak daha zordur. Hele ki arada büyük bir sevgi varsa. İki tarafta çok yıpranır. Keşke kurtarabilseydiniz evliliğinizi. Ben ailemi yeni kaybettim. Bir boşluğun içinde savrulup duruyorum. Türkan'ın bu işin başına geçmesi seni rahatsız eder mi?'' diye sordu.

TÜRKAN DOĞUM GÜNÜNÜ YALNIZ KUTLADI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Somer de ilk başta rahatsızlık duyduğunu söyledi ve ''Şu anda çocuğumun annesi. Bu işi istiyor. Ben bu kötülüğü ona yapamam. Çalışsın, annem de destek olur ona'' dedi.

Üç Kız Kardeşte her şey darmadağın oldu Gerçeği öğrenen Dönüş kayıplara karıştı

O sırada Rüçhan, Türkan'ın yanına gitti ve bağladığı büyük iş için ikramiyesini muhasebeden almasını istedi. Akşam için bir yemek organize ettiğini, doğum gününü hem de iş kutlaması yapacaklarını söyledi. Türkan doğum günü kutlaması konusunda ikna olmadı. Bu sırada, Figen, Kartal adına yemek organize etti ve Türkan'ı arayıp haber verdi. Türkan da sözleşme için Kartal ile iş yemeği yiyecek olmasına şaşırsa da 'hayır' diyemedi. Akşam saat sekiz için sözleştiler.

DERYA, NESRİN'İ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeşte her şey darmadağın oldu Gerçeği öğrenen Dönüş kayıplara karıştı

NESRİN, DÖNÜŞ'E HESAP SORDU

Nesrin, Derya’nın evlendiğini öğrenince bunun hesabını sormak için Derya’yı eve çağırdı ancak bu sert tartışmanın sonucu hiç beklenmedik bir gelişmeye yol açtı. Dönüş, kendisinden yıllardır saklanan sırrı öğrendi.

TÜRKAN TOPLANTIYA DAMGA VURDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Derya eve geldiğinde Nesrin'in aslında durumunun ağır değil iyi olduğunu gördü. Nesrin, Dönüş'e ''Sen beni kahrımdan öldürürsün ancak. Dua et ben bu haldeyim, yoksa İzmir'e atlar gelir bu yaptıklarını da burnundan getirirdim. Sen gizli gizli ipe sapa gelmez bir adamla basıl nikah kıyarsın Derya? Bize haber vermeden nasıl yaparsın bunu? Mustafa gibi bir adam için istikbalini nasıl yok sayarsın? Bizi nasıl ezer geçersin? Sen benim gururumdun. İpe sapa gelmez bu adamı yanına nasıl yakıştırdın sen? Biz ailen değil miyiz?'' diye hesap sordu.

"BENİM İÇİN SOMER DEFTERİ KAPANDI" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dönüş annesinden duyduklarından sonra kalkıp gidecekti ama Nesrin gitmesine izin vermedi. Derya, Neserin'e Mustafa'nın sayesinde fizik tedaviye gittiğini söyledi ve Nesrin ikinci bir yıkım yaşadı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeşte her şey darmadağın oldu Gerçeği öğrenen Dönüş kayıplara karıştı

 ''FATİH SENİN BABAN''

Derya, Dönüş'ün kendisine karşı tuzak kurduğunu düşündü. Dönüş, Nesrin'le konuştuktan sonra evden sinirli bir şekilde çıkan Derya ile konuşmak için arkasından gitti.  Annesine bir şey olduğu için çok korkan ve ağlaya ağlaya Ayvalık'a gelen Derya, kendisine gerçeği söylemediği için Dönüş'e kızdı.

"EVLATLIKSIN!" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Tartıştıkları sırada Derya, Dönüş'e her şeyi itiraf etti ve ''Sen onların evlatları değilsin, ancak evlatlıksın. Şimdiye kadar sustum da ne oldu. Değmezmiş sana. Kendi kendine dedektiflik oynamayı bırak. Otur kendine acı. Fatih amca ile Feride'nin imkansız aşkının meyvesi ben değilim sensin. Fatih senin baban. Al öğrendin işte'' dedi. Bu gerçekle yüzleşmeye o an hazır olmayan Dönüş, kayıplara karıştı.

Üç Kız Kardeşte her şey darmadağın oldu Gerçeği öğrenen Dönüş kayıplara karıştı

''AİLEM PERİŞAN OLDU''

Olanların ardından Nezahat ile dertleşen Nesrin ağlayarak, ''Şu halime bak, buraya çakıldım kaldım. Hiçbir şey yapamıyorum. Ailem perişan oldu. Evimin neşesi kayboldu. Her şey birden bire darmadağın oldu'' dedi ve Derya'nın evlendiğini Sadık'a söyleyeceğini belirtti. Nezahat, Fatih'i arayıp Dönüş'ün mektupları okuduğunu ve evden gittiğini söyledi. Fatih her yerde Dönüş'ü aramaya başladı.

Haberin Devamı

''MİNE ÇOCUĞUMUZUN CANINA KASTETMİŞ''

Somer, Türkan'la konuştu ve ''Mine konusunda haklıymışsın. Çocuğumuzun canına kast etmiş gerçekten, ben de inanmamıştım. Kiraz'ı Mine'den aldım, benimle kalacak. Bize yaptıklarının bedeli'' diyerek gerçeği öğrendiğini söyledi. Türkan da, Kiraz'ın annesine ihtiyacı olduğunu söyledi ve Somer'e kızdı.

Üç Kız Kardeşte her şey darmadağın oldu Gerçeği öğrenen Dönüş kayıplara karıştı

SOMER KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ

Türkan'ın masasındaki notu gören Somer, Türkan'ın yemeğe gittiğini öğrendi ve peşine düştü. Türkan ile Kartal'ı baş başa yemek yerken görünce neye uğradığını şaşırdı. Türkan, Somer'e sözleşmeyi konuştuklarını söylese de Somer inanmadı. Türkan ve Kartal’ın iş yemeği sebebiyle buluşmaları, Somer’in cephesinde kıskançlığa sebep oldu.

KARTAL'DAN TÜRKAN'A ÖZEL İLGİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Üç Kız Kardeşte her şey darmadağın oldu Gerçeği öğrenen Dönüş kayıplara karıştı

Somer, Kartal'a, ''Acılı iş adamı tavırları falan derken eski eşimle akşam yemeği ve doğum günü kutlamaları... Ajitasyonlar işe yaramış'' dedi. Kartal da Türkan'a bu akşamı sonlandırabileceklerini söyledi ve yemek tatsız bir şekilde bitti. Somer’in fevri hareketlerinin sonuçları bu sefer sadece kendisine değil, ailesine de yansıdı.

KARTAL'IN BÜYÜK ACISI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Üç Kız Kardeşte her şey darmadağın oldu Gerçeği öğrenen Dönüş kayıplara karıştı

KARTAL İŞ ORTAKLIĞINI SONLANDIRDI

Kartal yaşananlardan sonra sözleşmeden geri çekilme kararı aldı. Somer ile Türkan arasındaki duygusal meselelerin bu işin sağlıklı yürümesine engel olacağını düşündüğünü ve fikrini değiştirdiğini söyledi. Özer, Kartal'ı ikna etmeye çalıştı ama kararından vazgeçiremedi. Kimseye kırgın ya da kızgın olmadığını belirten Kartal, onu anlamalarını istedi.

MİNE ŞİRKET'İ AYAĞA KALDIRDI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Üç Kız Kardeşte her şey darmadağın oldu Gerçeği öğrenen Dönüş kayıplara karıştı

''İŞ TEKLİFİNİZ HALA GEÇERLİ Mİ?''

Türkan şirketteki bütün eşyalarını toplayıp çıktı ve Kartal'ı arayıp görüşmek istediğini söyledi. O sırada Fatih, Türkan'ı arayıp Dönüş'ün dünden beri olmadığını söyledi. Türkan, Fatih'le konuşurken Kartal her şeyi duydu. Kartal, Türkan'ı sakinleştirdi ve ''Gerekeni yaptıracağım'' dedi.

TÜRKAN ŞİRKETİ TERK ETTİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Birlikte arabaya atlatıp Dönüş'ü aramaya çıktılar.  Kartal, Türkan'a bugün neden kendisiyle görüşmek istediğini sordu. Türkan da işten ayrıldığını söyledi. Kartal'a, ''Annem aracılığıyla geleceğim iş görüşmesi vardı ya, iş teklifiniz hala geçerli mi?'' diye sordu.

Üç Kız Kardeşte her şey darmadağın oldu Gerçeği öğrenen Dönüş kayıplara karıştı

İlerleyen saatlerde Fatih, Türkan'ı arayıp güzel haberi verdi ve Dönüş'ü bulduğunu söyledi. Fatih, büyük bir yıkım yaşayan Dönüş'ü annesinin mezarı başında ağlarken buldu.

DÖNÜŞ, KAYBOLDU! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Üç Kız Kardeşte her şey darmadağın oldu Gerçeği öğrenen Dönüş kayıplara karıştı

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan 'Üç Kız Kardeş', yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de...