Cadde Üç Kız Kardeş'te Nesrin şoku! 'Sen duymaya dayanamadın, Türkan bunları yaşadı'

Üç Kız Kardeş'te Nesrin şoku! 'Sen duymaya dayanamadın, Türkan bunları yaşadı'

15.06.2022 - 08:10 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş', 14 Haziran Salı akşamı ekrana gelen 16'ncı bölümüyle sezon finali yaptı. İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan diziye; evdeki hissesinden vazgeçen Fatih'in büyük sırrı Derya ile paylaşması dikkat çekti. Rüçhan ve Nesrin'in yüzleşmesi ve akabinde Türkan ve Somer'in mutluluğuna gölge düşmesi son bölüme damga vurdu. Gerçeklerle yüzleşen Nesrin Kalender'e ne olacağını merak konusu olurken, sosyal medyadan yorum yağdı. İşte ‘Üç Kız Kardeş’ sezon finalinde yaşananlar…

Üç Kız Kardeşte Nesrin şoku Sen duymaya dayanamadın, Türkan bunları yaşadı

Bahar GENCER / Milliyet.com.tr
Başrollerini Özgü Kaya ile Berker Güven’in paylaştığı, kadrosunda; Reha Özcan, İclal Aydın, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever’in yer aldığı Kanal D dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, 14 Haziran Salı akşamı yayınlanan 16’ncı bölümüyle sezon finali yaptı. Rüçhan Hanım'dan duyduklarıyla perişan olan Nesrin Kalender (İclal Aydın), son bölüme damga vurdu.

Haberin Devamı

Ayvalık’ta yaşayan Türkan, Dönüş ve Derya adındaki kız kardeşlerin hikayesinin anlatıldığı 'Üç Kız Kardeş’in sezon finalinde; evin satılığa çıkmasıyla yıkılan Sadık, kendisini o halde gören Somer ve Türkan’a; Fatih’e destek olanın Rüçhan Hanım olduğunu ve onların mutlu olmasını istemediğini söyledi.

Üç Kız Kardeşte Nesrin şoku Sen duymaya dayanamadın, Türkan bunları yaşadı

NESRİN FENALAŞTI

Ev meselesini halledeceğini söyleyen Somer Korman ise annesini aradı ve Mine’nin düştüğünü öğrenince hastaneye gitti. O sırada evdeki ‘satılık’ ilanını gören Nesrin, kapının önüne yığıldı. Kendini toparlayınca da Fatih’e satış konusunda imza veren Nezahat’tan hesap sordu.

FATİH'İN İSYANI

Ardından yengesinin karşısına dikilen Fatih, onun yüzünden babasının evine sığamadığını söyledi. Yıllarca kendisini hor gördüğünü, aslında çok da iyi biri olmadığını; bu nedenle şimdi bunları yaptığını anlattı. Kızının annesi Feride’yi çok sevdiğini belirten Fatih, Nesrin’e; “Feride’nin aklına girdin. Bundan koca olmaz diyerek, onu zehirledin. Çalışmaya gittim diye ben mi suçlu oldum?” dedi.

Üç Kız Kardeşte Nesrin şoku Sen duymaya dayanamadın, Türkan bunları yaşadı

Haberin Devamı

SOMER, ANNESİNDEN VAZGEÇTİ

Mine ile yüzleşen Somer, Nihat’ın çocuğunun olamayacağını öğrenince, bebeğine sahip çıkacağını ancak başka bir beklenti içinde olmamasını ona söyledi. Bu sırada polisler Rüçhan Hanım’ı götürdü. Annesini karakoldan alan Somer, ona Mine’yi gerçekten itip itmediğini sordu. Ev konusunda da Fatih’le anlaşmasını bozması için onu tehdit etti. Buna aldırmayan Rüçhan ise Mine’nin karşısına çıkarak; Türkan’ı kurduğu tezgah konusunda onu tehdit etti. Somer’in bunu öğrenmesinden korkan Mine ise şikayetçi olmaktan vazgeçti.

Fatih’i ikna etmeye çalışan ve onu araştırmaya başlayan Somer de evi kurtarmak için elinden geleni yaptı. Arkadaşı Selçuk sayesinde Fatih’in Almanya’da dolandırıcılık yaptığını öğrenen Somer, onu bu konuda tehdit etti. Ev davasından vazgeçmesi ve hissesini iki katı fiyatına kendisine satmasını istedi. Buna ‘evet’ diyen Fatih, oturdukları yıllar boyunca vermeleri gereken kira bedelini de istedi. Somer Korman, bunu da kabul etti.

MESUT'UN BEKLEDİĞİ MEKTUP GELDİ

Haberin Devamı

Bu sırada Mesut’a Almanya’dan gelen mektup, herkesi çok sevindirdi. Anne-babasından yıllardır mektup bekleyen Mesut, bunun mutluluğuyla zarfı, sandığına sakladı. Zamanı gelince de Sadık’a okutacağını ifade etti. 

Somer’in eve gelmemesinden Türkan’ı sorumlu tutan Rüçhan ise gelinini oğlunu kendinden koparmakla suçladı. O sırada Kalender Ailesi’nin ev problemini çözen Somer, Türkan’a sürpriz yaptı. Karısını pikniğe götüren Somer, ona evlenme teklif etti. Çok mutlu olan Türkan, eşine ‘evet’ derken; Somer Korman, küçük bir kutlama yapmaları gerektiğini söyledi.

Üç Kız Kardeşte Nesrin şoku Sen duymaya dayanamadın, Türkan bunları yaşadı

NESRİN, TÜRKAN'A YAPILANLARI ÖĞRENDİ

Ertesi gün Derya, üniversite sınavındayken; kutlama için hazırlık yapan Nesrin ve iki kızı, Rüçhan Hanım’ın Türkan’ı arayıp tehdit etmesiyle üzüntü yaşadı. Artık dayanamayan Nesrin ise soluğu Korman Ailesi’nin evinde aldı. Rüçhan’a kızından ne istediği konusunda hesap soran Nesrin, kayınvalidesinin kızına şiddet uyguladığını ve birçok kötülük yaptığını öğrenince yıkıldı. 

MİNE'DEN BEBEK İTİRAFI

Nesrin’le yüzleşmesinin ardından soluğu Mine’nin evinde alan Rüçhan, ona gerçekleri gidip Türkan’a ya da annesine anlatması gerektiğini söyledi. Ardından Mine’yi alıp Kalender Ailesi’ne götürdü. Nesrin’le konuşan Mine, karnındakinin bir aşk çocuğu olduğunu ancak hikayenin güzel bitmediğini söyledi ve “Karnımda Somer’in bebeğini taşıyorum” itirafında bulundu. Sonrasında evine dönen Rüçhan Hanım, aldığı telefonla kocası Özer’in Mustafa Korman adında bir oğlu olduğunu öğrendi.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeşte Nesrin şoku Sen duymaya dayanamadın, Türkan bunları yaşadı

'SENİN BABAN BENİM DERYA'

Bahçede kutlama için bir araya gelen Sadık ve çocukları, Somer’in, Fatih’in evdeki hissesini satın alıp; Türkan'a hediye etmesiyle büyük bir sevinç yaşadı. Bu anı ölümsüzleştirmek isteyen Derya, fotoğraf makinesini ararken; kendisiyle konuşmak isteyen Fatih’in yanına gitti. Kendi kızının Derya olduğunu zanneden Fatih, her şeyi anlatıp, “Senin baban benim” dedi.

NESRİN ÖLDÜ MÜ?

Önce Fatih sonra Rüçhan Hanım ve Mine’nin söyledikleriyle ne yapacağını şaşıran Nesrin, adeta yıkılırken; kutlamaya katılamadı. Türkan ve Somer’in dansını balkondan gören Nesrin, yatağına gidip yattığında daha önce kızıyla konuşmalarını hatırlayarak kahroldu.

Üç Kız Kardeşte Nesrin şoku Sen duymaya dayanamadın, Türkan bunları yaşadı

Haberin Devamı

Beklemekten sıkılan Sadık, Dönüş’ü Nesrin’i çağırması için içeri yolladı. Bu sırada Mesut’un mektubu getirmesiyle onu okumaya hazırlanan Sadık, Dönüş’ün “Baba, annem uyanmıyor” feryadıyla şoke oldu. Duyduklarını kaldıramayan Nesrin'e ne olacağı merak konusu olurken, yaşananlara yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

“Nesrin, Rüçhan ve Mine’den duyduklarını kaldıramadı”
“Kızın en mutlu gününde annesine sebep oldun Rüçhan”
“Dönüş’ün çığlıkları mahvetti”
“Son sahne acıttı, Dönüş’ün çığlıkları kulağımdan gitmiyor”
“Bombalar dönüp dolaşıp iki annenin kucağında patladı”
“Nesrin sen bunları duymaya dayanamadın, Türkan tek tek yaşadı”
“Nesrin öldü mü?”
“Bir annenin pişmanlığı, yıkılışı… Ah Nesrin niye dinlemedin kızını”
“Nesrin kızının bu yaşadıklarının sebebi olmanın ağırlığını kaldıramadı”
“Nesrin ölecek mi cidden? Ne olur ölmesin”
“Rüçhan yakıp, yıktı, dağıttı Nesrin’i”