Cadde 'Üç Kız Kardeş'te Rüçhan, Türkan'ı zehirlemeye çalıştı!

'Üç Kız Kardeş'te Rüçhan, Türkan'ı zehirlemeye çalıştı!

13.12.2023 - 08:09 | Son Güncellenme:

İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 66. bölümünde; yanına aldığı ilaçları Türkan’a götüren ve onu içmeye zorlayan Rüçhan’ın planı Somer’in beklenmedik gelişi ile yarım kaldı.

Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın, Veda Yurtsever, Reha Özcan ve Nazlı Senem Ünal gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Üç Kız Kardeş son bölüm yine seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı.

Haberin Devamı

Sevilen dizide Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

'ÜÇ KIZ KARDEŞ' SON BÖLÜM

SOMER'İN ADINI KULLANDI

Dizinin yeni bölümünde; Rüçhan intikam planıyla, Türkan’ın yaşadığı acıyı görüp, Somer’in adını kullanarak daha da ileri gider.

Üç Kız Kardeşte Rüçhan, Türkanı zehirlemeye çalıştı

SİNSİ PLAN GİRİŞİMİ

Türkan kendi adaletinin peşine giderken, Somer onu yolundan çevirerek daha ağır, duygusal bir esaretin içine atmıştır. Bu esaretle birlikte, Somer de bu yaptığıyla huzursuz olup kendiyle savaşmaya başlar. Rüçhan, Türkan için sinsice planını hayata geçirmiş, acımasızca intikam almanın peşindedir.

Haberin Devamı

MİNE, KİRAZ'A KAVUŞTU! -İZLEMEK İÇİN TIKLA

SERVETİNİ KAYBETME TEHLİKESİ

Kartal, Kormanlar Zeytinciliği'nin sonunu getirecek teklifini sunar. Ancak Somer ve Rüçhan, Kartal’ın Mustafa üzerinden kurduğu manipülasyonlarına teslim olmayacaktır. Mustafa'nın şirketin finans tarafında çalışırken yapmış olduğu usulsüzlükler ortaya çıkar ve Kormanlar, maliye denetimine girer. Rüçhan, tüm servetini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

Üç Kız Kardeşte Rüçhan, Türkanı zehirlemeye çalıştı

Türkan ve Somer sadece Defne için mutlu bir aile resmi çizmeye çalışsalar da ikisi de bu yalanın içinde kahrolmaktadır. Rüçhan intikam planıyla, Türkan’ın yaşadığı acıyı görüp, Somer’in adını kullanarak daha da ileri giderken, Somer için bu durum dayanılmaz bir vicdan azabına dönüşür.

RÜÇHAN, KARTAL'A TESLİM OLMADI! - İZLEMEK İÇİN TIKLA

TÜRKAN'I ZEHİRLEMEYE ÇALIŞTI

Dizinin final sahnesinde;

Yaşadıklarının da etkisiyle her geçen gün akıl sağlığını biraz daha kaybeden Rüçhan, Türkan’dan kurtulmak için onu zehirlemeye karar verir. Yanına aldığı ilaçları Türkan’a götüren ve onu içmeye zorlayan Rüçhan’ın planı Somer’in beklenmedik gelişi ile yarım kalır.

Üç Kız Kardeşte Rüçhan, Türkanı zehirlemeye çalıştı

 'YAVAŞ YAVAŞ DELİRTECEĞİM SENİ!' - İZLEMEK İÇİN TIKLA