Cadde Üç Kız Kardeş'te Türkan ölümü seçti! 'Mine’yi korumak için nasıl bu duruma düşersin?'

Üç Kız Kardeş'te Türkan ölümü seçti! 'Mine’yi korumak için nasıl bu duruma düşersin?'

01.06.2022 - 07:15 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, 31 Mayıs Salı akşamı 14’üncü bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan dizide; Mine’nin tuzağına düşen Türkan, yaşadıklarıyla baş etmekte zorlanırken, Somer de gerçekte ne olduğunun peşine düştü. Aileler arasında da iplerin kopması ve herkesin üzerine gelmesiyle Türkan intihara teşebbüs etti. Türkan’ın her şeye rağmen susmasına sosyal medyadan tepki yağdı. İşte ‘Üç Kız Kardeş’ son bölümde yaşananlar…

Üç Kız Kardeşte Türkan ölümü seçti Mine’yi korumak için nasıl bu duruma düşersin

Başrollerini Özgü Kaya ile Berker Güven’in paylaştığı, kadrosunda; Reha Özcan, İclal Aydın, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever’in yer aldığı Kanal D dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, 31 Mayıs Salı akşamı 14’üncü yeni bölümüyle ekranlara geldi. 

Haberin Devamı

Ayvalık’ta yaşayan Türkan, Dönüş ve Derya adındaki kız kardeşlerin hikayesinin anlatıldığı dizinin son bölümünde;  Mine’nin ısrarları nedeniyle bara giden ve yanlarına gelen Ferit’le fotoğrafı çekilen Türkan Korman, gazetelere manşet oldu.

Üç Kız Kardeşte Türkan ölümü seçti Mine’yi korumak için nasıl bu duruma düşersin

SOMER, FERİT'İ HASTANELİK ETTİ

Oğlu Somer ile birlikte Türkan ve ailesinden özür dilemeye gitmeye hazırlandığı anda haberi gören Rüçhan Hanım, çok sinirlendi. Öfkeden deliye dönen Somer ise eşi telefonlarını açmayınca, soluğu Ferit’in kapısında aldı. Ferit de ona Türkan’ın kendi isteğiyle geldiğini söyledi. Duyduklarına tahammül edemeyen Somer ise Ferit'i hastanelik etti.

MİNE KENDİSİNİ KURTARMAK İÇİN YALVARDI

Gazeteyi gördüğü gibi Türkan’ı arayan Mine, ona barda kendisiyle olduğunu söylememesi konusunda ısrar etti. Herkesin onun üzerine geleceğini ifade eden Mine, 'Bebeğim için kimseye bir şey söyleme' diyerek Türkan’ı tembihledi.

Üç Kız Kardeşte Türkan ölümü seçti Mine’yi korumak için nasıl bu duruma düşersin

Haberin Devamı

Oğlu gider gitmez Nesrin’in evine giden Rüçhan ise “Siz böyle mi ahlaklı kız yetiştirdiniz? Şerefimiz iki paralık oldu” diyerek hem dünürüne hem de Nezahat Hanım’a yüklendi. Duydukları karşısında başından aşağıya kaynar sular dökülen Nesrin, hemen kızının yanına gitti. 

SOMER İLE TÜRKAN YÜZLEŞTİ

Onlardan hemen önce Türkan’a hesap sormaya gelen Somer, karısına her şeyi mahvettiğini, annesinin bile özür dilemeyi kabul ettiğini söyledi. Korman, Türkan’a “Sen beni o adamla aldattın” diyerek alyansları yüzüne fırlattı. Sevdiği adamın söyledikleriyle yıkılan Türkan, annesi ve halası da kendisine inanmayınca daha kötü oldu.

Her şeyden habersiz olan Sadık Kalender, Mesut’un gazeteyi kendisine getirmesiyle şoke oldu. Hemen postaneden çıkan ve sahile giden Sadık’ı, Nesrin sakinleştirdi. Türkan’ın karşısına dikilen Sadık, yaşadığı hayal kırıklığını anlatarak; kızının böyle bir hata yapamayacağını düşündüğünü belirtti. Babasının sözlerine çok kırılan Türkan ise daha büyük bir çıkmaza girdi. Ama yine de kimseye Mine’nin yanında olduğunu söylemedi.

Üç Kız Kardeşte Türkan ölümü seçti Mine’yi korumak için nasıl bu duruma düşersin

Hastanelik olan Ferit’in durumu ağırlaşınca gözaltına alınan Somer, babasının çabasıyla serbest bırakıldı. Olan bitenin peşine düşen Somer Korman, fotoğrafları çeken gazeteciyle de konuştu ancak bir şey öğrenemedi. 

Haberin Devamı

NİHAT-ÖZER KARŞI KARŞIYA

Kendisiyle konuşmak isteyen Türkan’dan kaçan Mine ise ona sakin kalması konusunda uyarıda bulunurken; Nihat her şeyin onun uzağı olduğunu öğrendi. Ancak bunu Mine’ye karşı kullanmak için susma kararı aldı. Yaptıklarının ortaya çıkmasını istemeyen Mine de Rüçhan’a giderek bu haberin Nihat’ın başının altından çıktığını söyledi. Buna sessiz kalmayan Özer Bey, Nihat’ı tartaklayarak tehdit etti. İntikam almaktan vazgeçmeyeceğini söyleyen Nihat, haberle alakası olmadığını ancak Mine ile hala boşanmadığını itiraf etti.

İNTİHAR GÖLGESİNDE BÜYÜK KAVUŞMA

Eşinin kapısına dayansa da ondan gerçekleri duyamayan Somer, ne yapacağını bilemezken; düştüğü zor durumdan kurtulamayan Türkan ise ilk olarak kocasına bir mektup bıraktı. Sonrasında da ailesine veda mektubu yazarak evde bulduğu ilaçları içti.

Üç Kız Kardeşte Türkan ölümü seçti Mine’yi korumak için nasıl bu duruma düşersin

Mektubu okuduktan sonra Türkan’ın peşine düşen Somer, onu sahilde perişan halde buldu. Birbirlerini bırakmayacaklarına söz veren ikili el ele yürürken, güçten düşen Türkan bayıldı. Türkan'ın, Mine'yi korumak için sessiz kalmasına ve kendini bu duruma düşürmesine yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

Haberin Devamı

"Koca bir bölüm Mineyi korumakla geçti Türkan”,
“Mine’yi koruyacağım diye kendini ateşe attın Türkan”
“Ah Türkan bunları hiç hak etmedin”
“Biri de çıkıp Mine yaptı demiyor”
“Mine’nin adını vermemek için intihara sürüklenen Türkan"
"Kızın iki haftadır başına gelmeyen kalmadı”
“Rüçhan’a yeri geldiğinde hesap soran Türkan’ı kaybettik”
“Mine’yi korumak için nasıl bu duruma düşersin?”
“Aileden birine söyler diyordum ama yapmadı."

MİRAS DAVASI

Öte yandan Sadık ve Nesrin’in oturduğu evdeki hissesini almak için Rüçhan Hanım’la işbirliği yapan Fatih ise ağabeyi ve ablasına dava açtı. Miras davası nedeniyle Nesrin ve Sadık'ın evine bilirkişi geldi. Bu durum herkesi şaşkına çevirdi.

Üç Kız Kardeşte Türkan ölümü seçti Mine’yi korumak için nasıl bu duruma düşersin