Cadde 'Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın başı belada!

'Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın başı belada!

05.04.2023 - 07:48 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş'; ekrana gelen yeni bölümü ile yine salı akşamının gündemi oldu. Dizinin yayınlanan 44'üncü bölümü, izleyiciden tam not aldı. İşte 'Üç Kız Kardeş'in son bölümünde yaşananlar ve 45'inci bölüm fragmanı...

'Üç Kız Kardeş', yeni bölümü ile 4 Nisan Salı akşamı ekranlara gelen bölümüyle izleyicilere hem duygusal anlar yaşattı, hem de temposu yüksek sahneleri ile bir kez daha dikkat çekti. Türkan ve Somer arasında yaşanan yeni gelişmelerin yanı sıra Rüçhan ve Sevilay’ın karşı karşıya geldiği o anlar, yeni bölüme dair merakı da iyice arttırdı. 44'üncü bölümde Türkan, öğrendiği bir bilgiyi Somer’le paylaşınca; Somer’in gözü döndü ve soluğu babasının yanında aldı.

Haberin Devamı

TÜRKAN BOŞANMAKTAN VAZGEÇTİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Türkan, Somer’le birlikte mahkemeye gitmek için hazırlandı ancak Rüçhan; Türkan’ı gitmemesi için engelledi. Somer ise beklemediği bir çıkışla karşı karşıya geldi. Türkan, bir bahaneyle boşanma davasına gitmedi.

'ÜÇ KIZ KARDEŞ' SON BÖLÜM

ÖZER ŞOKE OLDU!

Sevilay, Rüçhan’ın yokluğunu fırsat bilerek; Özer’in yanındaki yerini sağlamlaştırmak için tehlikeli adımlar attı. Özer ise Sevilay’ın amansız bir hastalığa yakalandığını öğrenince şoke oldu.

Üç Kız Kardeşte Türkanın başı belada

Somer, bir yandan annesinin dertlerine çözüm ararken; diğer yandan da Türkan’la ilişkisini tekrardan düzene oturtmaya çalıştı. Türkan ve Somer arasında dengeler yavaş yavaş değişirken; artık Somer kaçmaya, Türkan kovalamaya başladı.

Haberin Devamı

NESRİN SUÇSUZ OLDUĞUNU KANITLADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

RÜÇHAN'IN DÜNYASI BAŞINA YIKILDI

Rüçhan’ı polise veren kişinin Özer olduğu ortaya çıktı. Rüçhan’ın olayında suçlu görünen Nesrin de görüntülerle ilgili Özer’den duyduklarının ardından, Türkan ve Rüçhan’ın karşısına çıkıp gerçekleri tek tek açıkladı. Rüçhan’ın dünyası adeta başına yıkıldı.

Üç Kız Kardeşte Türkanın başı belada

Somer’in Rüçhan için verdiği mücadele devam etti. Rüçhan, Türkan’ın yanından ayrılmadı ve bir umut Özer’in kendisinden aldığı her şeyi geri alabilmenin yollarını aradı.

SOMER, TÜRKAN'I NASIL KISKANDIRDI? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TÜRKAN GURURUNDAN VAZGEÇMEDİ

Türkan, Somer’in tüm çabalarına rağmen gururundan vazgeçmediği için Somer’e başka bir şans bırakmadı. Somer, Türkan’ı kıskandırmak için her yolu denedi.

Üç Kız Kardeşte Türkanın başı belada

Türkan, Somer'in ısrarıyla yalnız kalmaya devam etse de, mahallesinde bulunan bir adam onu gözüne kestirdi. Türkan her fırsatta kaçmaya çalışsa da, sonunda çaresiz kaldı ve başı belaya girdi.

TÜRKAN'IN BAŞI BELADA! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

45'İNCİ BÖLÜMDEN HEYECAN DOLU TANITIM

'Üç Kız Kardeş'in 11 Mart Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünden ilk tanıtım da izleyici ile buluştu. Temposu yüksek bir bölümün sinyalini veren tanıtım, izleyicinin merakını iyice arttırdı.

Üç Kız Kardeşte Türkanın başı belada

Türkan’ın evine giren ve ona saldıran adam kim? Türkan kendisine yapılan bu saldırıdan kurtulabilecek mi? Sevilay’ı döverek sokağa atan Rüçhan’ın yeni hamlesi ne olacak? Mesut’un kardeşi kim? Onu kim neden evlat edinmek istedi?

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeşte Türkanın başı belada

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan 'Üç Kız Kardeş', yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de...