Cadde 'Üç Kuruş' setinde gerginlik! Uraz Kaygılaroğlu tepki gösterdi

'Üç Kuruş' setinde gerginlik! Uraz Kaygılaroğlu tepki gösterdi

21.12.2021 - 16:55 | Son Güncellenme:

Show TV ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı 'Üç Kuruş'un setinde başrol oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu ile dizinin yönetmeni Sinan Öztürk arasında tartışma yaşandığı iddia edildi.

Üç Kuruş setinde gerginlik Uraz Kaygılaroğlu  tepki gösterdi

Yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Damla Serim, Murat Uyurkulak, ve Eset Akçilad'ın kaleme aldığı Üç Kuruş dizisi, pazartesi akşamları Show TV'de izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Başrollerini Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı Üç Kuruş dizisinin setinde tartışma yaşandığı öne sürüldü. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Uraz Kaygılaroğlu’nun çok yoğun çalıştığı, dinlenemediği ve bu nedenle bunaldığı öğrenildi.

YOĞUN TEMPODAN ŞİKAYETÇİ
Yakışıklı oyuncunun geçen günlerde yoğun iş programından dolayı bunalıp seti terk ettiği öne sürüldü. İddialara göre; Kaygılaroğlu’nun çok yorulduğunu söyleyerek işi bırakıp gittiği gün tekrar geri dönmediği, ertesi gün sete geri geldiğinde ise yönetmen Sinan Öztürk ile tartıştı.

Yaşanan gerilim kısa bir süre sonra tatlıya bağlandı. Yakın çevresine yeterince dinlenemediğini belirten Kaygılaroğlu’na; Ay Yapım tarafından uyarı verildi.

Üç Kuruş setinde gerginlik Uraz Kaygılaroğlu  tepki gösterdi