Cadde Ümit Erdim ikinci kez baba oluyor: Biz artık dört kişiyiz

Ümit Erdim ikinci kez baba oluyor: Biz artık dört kişiyiz

30.03.2022 - 14:01 | Son Güncellenme:

Ses adında bir kızları bulunan Seda-Ümit Erdim çifti, ikinci kez anne-baba olmaya hazırlanıyor. Eşi 14 haftalık hamile olan oyuncu, sosyal medya paylaşımıyla mutlu haberi duyurdu: Evet hazırsak artık Ses’in abla olduğu bölüme geçiş yapıyoruz...

Ümit Erdim ikinci kez baba oluyor: Biz artık dört kişiyiz

Ekranların sevilen oyuncusu Ümit Erdim, çocukluk hayallerinin peşinden gitmiş ve pilotaj eğitimi alarak pilot olmuştu. Bir süredir küçük uçaklarda pilotluk yapan Erdim, eğitimlerini tamamlayınca, hobi olarak uçak kullanmaya devam istiyor.

Haberin Devamı

İKİNCİ BEBEĞİNE HAMİLE
Ümit Erdim’in eşi Seda Erdim, şimdilerde ikinci bebeğine hamile. 2017 yılında dünyaevine giren ünlü çift, 2018’de kızları Ses’i kucaklarına almışlardı. Ses abla oluyor.

"SES'İN ABLA OLDUĞU BÖLÜME GEÇİŞ YAPIYORUZ"
Oyuncu, eşinin 14 haftalık hamile olduğu haberini 360 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından duyurdu. Ses'in elindeki ultrason görüntüsü dikkat çekerken, Erdim beğeni ve tebrik mesajları yağan gönderisine, "Evet hazırsak artık Ses’in abla olduğu bölüme geçiş yapıyoruz. Biz artık dört kişiyiz" notunu düştü.

Ümit Erdim ikinci kez baba oluyor: Biz artık dört kişiyiz

REKLAM VE PROJE TEKLİFLERİ YAĞIYOR
Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; hayatlarına dair keyifli anları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşmayı seven sempatik aileye, firmalardan sıklıkla reklam ve proje teklifi geliyor. Çift, kızları Ses küçük olduğundan onunla kamera karşısına henüz geçmeyi istemiyordu. Ailelerine bir bebeğin katılmasıyla birlikte bu tekliflerin artacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

"HANIM BEĞENİYORSA SORUN YOK"
Tüp mide ameliyatıyla 60 kilo vererek adeta bir deri bir kemik kalan Ümit Erdim, "Hanım fit olunca ben de fit oldum. O beğeniyorsa sorun yok" açıklamasında bulunmuştu.

Erdim, meslektaşı Hazal Kaya'nın "Kilolu kadınlara başrol verilmiyor" şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine de erkek oyuncularda böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtip, "Kiloluyken üç uzun metraj başrol filmim var, demek ki erkek için geçerli değil bu. Hanımların tarafını onlar daha iyi bilir onlar o tarafın dinamiklerini daha iyi bilir öyle demişse mutlaka bir bildiği vardır. Biraz çorba o mevzu, yani kiloya kadar başka faktörler var aslında o taraf için aynı şeyi söyleyemem" demişti.

Ümit Erdim ikinci kez baba oluyor: Biz artık dört kişiyiz

ERDİM'DEN TAKİPÇİSİNE YANIT: YA HASTALIKLIYSAM?
Öte yandan Ümit Erdim'in kilo vermesinin ardından bir takipçisi, ünlü isme; "Keşke bu kadar zayıflamasaydın. Hastalıklı gibi görünüyorsun" yorumunu yapmıştı.

Takipçisine yanıt veren oyuncu, "Ya hastalıklıysam? Şu anda nasıl bir kalp kırıklığı ve üzüntüye sebep olduğunu hayal edebilir misin? Gerçekten çeşit çeşit yüzlerce hastalıkla mücadele eden bu kadar insan varken bu cümleler böylesine kolay çıkmasın elinizden, ağzınızdan. Azıcık sakin olun" ifadelerini kullanmıştı.

Ümit Erdim ikinci kez baba oluyor: Biz artık dört kişiyiz