Cadde Ünlü çiftin mutlu günü! Ahmet Kural baba oldu

Ünlü çiftin mutlu günü! Ahmet Kural baba oldu

06.04.2024 - 14:14 | Son Güncellenme:

Temmuz 2023'te dünyaevine giren Ahmet Kural (41) ile Avukat Çağla Gizem Şahin (34), anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından eşi ve oğlunun sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Ünlü çiftin mutlu günü Ahmet Kural baba oldu

Ahmet Kural, dört yıldır birlikte olduğu Avukat Çağla Gizem Şahin ile Bodrum’da düzenlenen bir törenle 18 Temmuz 2023'te dünyaevine girmişti. Çiftin nikâh şahitleri usta oyuncu Devrim Yakut, Alp Güler ve Berat Bumin olmuştu.

Haberin Devamı

Son zamanlarda magazin gündeminin en çok konuşulan çiftleri arasında yer alan Kural ve Şahin, dün gece oğullarını kucaklarına aldı.

Ünlü çiftin mutlu günü Ahmet Kural baba oldu

"ÇOK HEYECANLIYIZ"

Çağla Gizem Şahin ile Ahmet Kural, kasım ayında ortak yaptıkları bir Instagram paylaşımıyla bebek beklediklerinin müjdesini vermişti. İkilinin "Çok heyecanlıyız" mesajını yazarak bebek ve biberon emojisi koyduğu paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

"KEMAL GÜZEL BİR İSİM"

Geçtiğimiz aylarda kuaförden çıkarken görüntülenen Kural, kendisine yöneltilen isim sorularına ise; "Heyecanlıyız ve bekliyoruz, adını Kemal koyacağız. Kemal güzel bir isim. 'Mustafa Kemal Atatürk', 'Kemal Sunal' gibi güzel insanların isimleri" yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

Ünlü çiftin mutlu günü Ahmet Kural baba oldu

KEMAL BEBEK DÜNYAYA GELDİ

Çağla Gizem Şahin ile Ahmet Kural’ın bebekleri dünyaya geldi. Çift ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı. Oğluna Kemal adını veren ikiliden Ahmet Kural, güzel haberi şu sözlerle duyurdu:

Bin aydan hayırlı Kadir Geceniz mübarek olsun. Bu gece bize ayrıca hayrıyla, mutluluğuyla ve Allah’ın sağ salim kucağımıza almayı nasip ettiği oğlumuz Kemal Kural’la geldi. Her şey yolunda, Çağla da Kemal de sağlıklı. Bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedik.

Ünlü çiftin mutlu günü Ahmet Kural baba oldu